Jag blev en person som alla andra ville att jag skulle vara.

Ikväll har jag tittat på “Miss Americano” på Netflix och den handlar om Taylor Swift. Jag tycker alltid det är intressant att lära känna människan bakom musiken och jag måste säga att hon verkligen kan förändra världen. Hennes passion som är hela hennes varelse fick man se i slutet och den handlar om alla människors lika värde.

Det började när en man la sin hand på hennes rumpa och hon stod upp för sig själv och åtalade honom. Därefter stämmer han henne och hon berättar om skammen att sitta där med alla bevis som hon hade utan att bli betrodd (vilket hon blir till slut). På en konsert hyllar hon alla de tjejer kvinnor som inte blivit betrodda, alla de som inte vågat utav rädslan att inte bli betrodd.

Den händelsen ledde till att hon gav sig in och delade med sig av sin politiska åsikt och då märker jag tydligt att hon började leva med sin passion.

Ett tecken på att man lever med sin passion är när man inte kan hålla sin åsikt för sig själv. Man behöver göra sin röst hörd för att man vet att man kan skapa en bättre värld.

Hela dokumentären inleddes med “Jag blev en person som alla andra ville att jag skulle vara.” Så härligt att hon delar med sig av sina mörka tankar och hur hon själv förändrar dem och vänder dem till sin fördel. Jag rekommenderar den med varm hand, Hon pratar om att upprätthålla bilden av att vara en “good girl” och att sluta äta för att hon ser bilder på sig själv när hon tycker att hon ser tjock ut. Se den!

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *