Dagens budskap 200209

Jag tar fram min tarotkortlek och vill ta min katt Tindra till hjälp. Då kommer min vovve LilleB och Tindra springer iväg. Jag sätter mig och lägger korten med min vänstra hand mot mitt hjärta och håller LilleB under hakan med min högra hand. Tar några djupa andetag och plötsligt känns det som att jag svävar i universum. Jag känner ljuspelare ifrån min kropp i alla väderstreck. Det är vitt ljus och jag känner att det finns ingen början och inget slut. Allt är oändligt. När jag efter en stund känner mig klar blandar jag korten sju gånger för talet sju känns rätt för mig här och nu. Sen drar jag kortet “Cosmic Flower”.

DAGENS BUDSKAP

Kom ihåg att alltid återvända till dig själv.

För att vara den du verkligen är och utföra ditt uppdrag på denna jord behöver du ha en sann kontakt med din källa.

Njut av livet. Du är här för att känna dig full av livskraft.

Blommans vackerhet är här för att påminna dig om att livet kan vara precis så när du är dig själv i din sanna kraft.

Låt hjärtat vara med i de beslut du tar. Lyssna till det.

Låt sedan din passion och kreativitet leda dig framåt.

Återvänd till din källa regelbundet för att komma ihåg din väg.

PROVA DET HÄR:

Blunda och ta några djupa andetag. Känn hur du får kontakt med din källa. Den delen av dig som är gudomlig. Andas in din egen ståtlighet.

När var den senaste gången som du kände dig frånkopplad från din yttre värld och i full kontakt med dig själv och din källa?

Har du en egen teknik för att införa tid för stillhet i tystnad med dig själv?

Tar du dig tid för att vara med bara dig själv i ensamhet? Ta dig tid idag.

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

One thought on “Dagens budskap 200209

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *