Att må dåligt är en bra början.

Den psykiska ohälsan kryper mig närmre från alla håll och kanter och jag försöker hitta mitt sätt att förhålla mig till den. Jag är en av alla de som någon gång i livet haft tankar på att avsluta mitt liv i tidig ålder. Idag är jag så tacksam över att jag inte tog slag i min plan.

Jag pratar ofta om att det finns en mening med att vi går igenom all den skit som vi gör. Den tiden i mitt liv när jag bara ville försvinna kan jag idag använda som en styrka för att jag förstår att andra kana känna så. Jag förringar inte eller förlöjligar någon annans känslor.

Alla känslor har en stor betydelse för oss. Det kan vara otroligt sårbart att dela de med någon annan. När man väl gör det så vill man mötas av empati, inte något annat. Man är absolut inte ute efter att någon ska få en att trycka undan de känslorna och få en att känna skam.

Nej, låt alla känslor finnas. Lyft upp dem i ljuset. Ta reda på var de kommer ifrån. Hantera dem. Skapa den förändringen som känns viktig. Låt aldrig någon förringa dina känslor. Om något känns viktigt och betydelsefullt för dig, låt ingen få dig att känna annorlunda.

Ditt liv. Dina upplevelser. Dina känslor.

Du har makten att förändra det som är viktigt. Du har ansvar över ditt liv. Lägg inte det i någon annans famn. Ta hand om dig. Du är viktig.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det gör mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris? I mars öppnar jag upp för nya coachsessioner. Under den senaste sessionen jag hade med en underbar kvinna tappade vi tid och rum. 30 minuter blev plötsligt 70 minuter. Superhärligt!

2 thoughts on “Att må dåligt är en bra början.

  1. Bra skrivet. Känslor kan ställa till det ordentligt för en. Ibland på ett positivt sätt och ibland på ett negativt. Att vara stark att våga låta känslorna bara växa, vara där eller lägga dem till sidan tills man är mogen att hantera dem.
    Kram annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *