Hur kan han älska någon som jag?

Där stod jag i badrummet. Nyvaken med trassligt hår. Hade tvättat ansiktet och tittade mig i spegeln. Kände mig så ful och sliten. Tjock. Jag smörjde in ansiktet med sesamolja och log mot mig själv. Det kändes lite bättre. 

När jag kom ut i köket sa han att han älskade mig. 

Jag sa till honom vad jag kände där jag stod i badrummet. Han sa -Du är alltid vacker. Jag älskar dig i alla skepnader. En tår rullade ner på min kind.

Detta hände förra helgen. Ikväll blev jag otroligt berörd igen av hans ord. Jag kan få dåligt samvete ibland över att jag inte uttrycker i ord mina känslor så som min man gör för mig. Jag tänker ibland att han vet att jag behöver höra det. Samtidigt vet jag att han också behöver höra det. Jag ska tänka på att säga högt mer av det jag tänker om honom till honom. Det är så lätt att ta det för givet. Viktigt att uttrycka till varandra.

Han sa: Vem tycker du är den vackraste kvinnan i världen?
Jag sa: Åh, det finns så många!
Han sa: Vem tycker du är den vackraste kvinnan i världen?
Jag sa: Marilyn Monroe är otroligt vacker. Det har jag alltid tyckt.
Han sa: Det är så jag ser dig varje dag, som den vackraste kvinnan i världen.
 

Kom ihåg att säga det du känner. Säg det högt.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det gör mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris? I mars öppnar jag upp för nya coachsessioner. Under den senaste sessionen jag hade med en underbar kvinna tappade vi tid och rum. 30 minuter blev plötsligt 70 minuter. Superhärligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *