Dagens budskap 200223

Jag vaknade tidigt och tyckte att tiden gick så långsamt. Tänkte för en sekund att det var måndag och att min klocka skulle ringa men nej, det var ju fel. Jocke som skulle iväg och jobba sa åt mig att somna om en timme. Det innebar att jag låg kvar över två timmar men det var säkert något min kropp behövde. Drömde gjorde jag också massor. Jag satte mig ner och mediterade, drog tre kort som symboliserar dåtid, nutid och framtid. Du tar till dig det som känns angenämt för dig.

PASSION

Bakom varje känsla som dyker upp till ytan finns en pärla. Den ligger där och längtar efter att lyftas upp i ljuset och gnistra. Den hjälper dig att hitta tillbaka till den balans som du längtar efter. Den rör dig från kaos till klarhet. Ordet passion har en stark känsla kopplad till sig. Känner man passion för någon eller något så finns det en stark längtan att göra den drömmen verklighet. Lika mycket som du längtar efter det, skrämmer det dig. Då måste du erkänna din storhet och din förmåga att göra världen till en bättre plats att leva. Uttryck dig. Lev med din passion. Bli medveten om det som inte längre är nödvändigt, släpp taget om det och skala lager för lager. Känn dig bekväm med den du är.

Ta en stund för dig själv och fundera över vad eller vem du känner stark passion för. Hur kan du dra in mer passion i ditt liv? Vad kan du göra för att säkerställa att du inte missar dina pärlor som finns inom dig? Sitt ner en stund varje dag för att checka av med dig själv att du lever ditt liv så som du vill göra.

MERKABAH

Använd din förmåga att färdas i andra lager av medvetenhet i universum. Låt frekvensen som Merkabah kommer med, ge dig den support för att återknyta kontakten med din medvetenhet. Den sägs även vara farkosten som kan ta oss mellan olika dimensioner. Genom att andas medvetet kan du också försätta dig i ett tillstånd där du kan ändra din uppfattning om din verklighet. Rikta din energi och låt relationen med dig själv och andra få sig en rejäl kraft. Du har kraften att skapa den verklighet du vill. Kom alltid ihåg det som varit. Allt som har hänt har tagit dig hit du är idag. Ta hjälp av ditt inre att navigera med hjälp av ditt hjärta. Du behöver kontakten med din inre medvetenhet för att ta dig dit.

Blunda en stund och rör din medvetenhet bort från din fysiska kropp. Kan du känna att din energi håller större plats än din fysiska kropp gör? Glöm för en stund att du har en kropp. Tänk att det finns ingen kropp, ingen plats, ingenting. Allt består av energi som hela tiden kan omvandlas. Ta dig tillbaka till detta stadiet när du känner att du behöver det.

HEART CHAKRA

Du har förmågan att älska djupt och ärligt. Kärlek är healing för kropp och själ. Det är möjligt att känna medkänsla till andra. Balansera upp ditt hjärtchakra för att få tillgång till ännu mer av dig själv. När du får mer tillgång till villkorslös kärlek kan du också sprida den till andra. Hjärtchakrat är medlaren mellan kropp och ande.

Ta ett djupt andetag och bli medveten om platsen där ditt hjärta är i kroppen. Tänk på någon eller något som får dig att känna glädje och kärlek. Ta ännu ett djupt andetag och känn leendet du har. Börja nu att dra till dig fler människor att känna så som du gör tills ni står där tillsammans och känner en enorm kärlek och medkänsla för varandra. Kan du även göra plats för de personer som du inte ville tänka på? De personer som du inte känner kärlek för.

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris? I mars öppnar jag upp för nya coachsessioner. Under den senaste sessionen jag hade med en underbar kvinna tappade vi tid och rum. 30 minuter blev plötsligt 70 minuter. Superhärligt!

Vill du var med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” Kommentera med “yes” i bloggen. Nästa omgång kommer att starta den 8 april och det kommer att bli magiskt som vanligt!

6 thoughts on “Dagens budskap 200223

  1. När jag kröp ur min kropp, var det som små energiklumpar som tittade sig nyfiket omkring i en värld som för dom var okända. Det killade mig i nacken,omfamnade mig.
    När jag tog in hjärtat så kände jag en enorm värme. Tänkte på mina nära o kära. Slutade med att jag ritade ett stort hjärta med armarna.
    Kramis från Ingela

  2. Tack 23 /2 är spicgellt datum ! Sen så har jag längre tid letat mig fram till min väg.
    Är nöjd för den jag är! 😊💚👌👍
    Klar är jag inte men bit på väg är jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *