Lev nu dö sen.

Nu tackar jag livet och höjer mitt glas. Jag tar inget för givet. Jag säger som Petter och Miss Li sjunger i denna fantastiska låt. Denna dagen kommer aldrig att komma igen. Jag känner tacksamhet för allt jag har fått uppleva idag, människor som jag mött och samtalat med.

Jag vaknade upp och kände mig trött men blev genast piggare av lite härlig musik. Det funkar alltid för mig. Idag snöade jag in mig på Spice Girls. Vilken nostalgi! På jobbet spenderade jag lunchtimmen i kafeterian på skolan där jag tillsammans med en kollega sålde en massa glass till eleverna. Vi gör det bara på fredagar och det är verkligen uppskattat. Visst är det en härlig känsla att längta till något? När gjorde du det senast?

När jag kom hem tog jag mig en powernap tillsammans med min man i en timme innan vi satte igång med att laga tacos såhär en fredag. Nu är allt undandiskat och jag har dansat runt i köket med min vovve LilleB och är på väg att krypa upp i soffan för lite fredagsmys med mannen i mitt liv. Mysbyxorna är på. 🙂 Imorgon blir det förmodligen en loppisrunda tillsammans. Längtar!

Gör det som får dig att känna glädje.

Gör det som får dig att skratta så tårarna rinner.

Var tacksam över att du är här och nu. Kom ihåg att du är värdefull.

Fokusera på glädje och kärlek. Alltid. Då växer det inom dig. Skapar ringar på vattnet. Växer sig starkare. Det är inte naivt att tro på människor. Vi gör vårt bästa med de förutsättningar vi har. När vi vet bättre, gör vi bättre.

Tillit. Förståelse. Omsorg. Kärlek. Glädje. Skratt. Förståelse.

Ha en magisk fredag! Stor kram från mig till dig! <3

4 thoughts on “Lev nu dö sen.

  1. Ja, det är verkligen viktigt att se glädjen i tillvaron och välja den när det är möjligt. Jag känner en massa glädje i att laga mat från grunden den här tiden, utan minsta stress. Och att se våren långsamt vakna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *