Dagens budskap 200322.

Jag vaknade med full energi i hela kroppen. Satte på kaffet och förberedde för meditation för att möta mitt kraftdjur. La fram de stenar som kändes rätt, tände ett ljus och slutligen så tände jag en rökelse.

Igår fick jag ett nytt kraftdjur till mig som var ganska oväntat. Gris. De är glada, gräver på djupet och alltid med ett glatt humör. Jag sätter en extra knorr på tillvaron för andra människor. Det ska bli spännande att fortsätta utforska grisens egenskaper till mina egna.

I tystnaden finns svaret.

Släpp tanken på att vara den du tror att andra vill. Du är den som du bestämmer dig för att vara. Ta dig ur dimman som skymmer din sikt. Kliv ut i ljuset och visa dina fantastiska gåvor för världen.

Identifiera de styrkor du vill göra starkare och starta processen vidare. Sluta upp med att fega ur med att erkänna din fulla potential. Det finns otroligt många förebilder som du kan be om hjälp till.

Du är kallad att vara en förebild åt andra. Genom att vara den du är visar du vägen för andra att våga vara sig själv. Så länge du tvivlar på dig själv kommer du också att se tvivel i andra.

Använd din avundsjuka som bränsle istället för att låta den ta din energi som får dig att tappa fart. Fokusera på det som är viktigt istället för att låta dig känna dig ovärdig och grå.

Acceptera ljuset och mörkret och förstå att de båda är lika värdefulla. Reflektionen av det du inte tycker om kan vara en möjlighet för dig att växa in i din potential. Även skuggan av dig själv kan leda dig fram i ditt sanna Jag.

Ta dig tid att smälta alla intryck. Gå in i tystnaden för att finna sanningen. Transformera dina energier och lita på din styrka.

I tystnaden finns svaret.

KRAM Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris? I april öppnar jag upp för nya coachsessioner.

Vill du var med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” Kommentera med “yes” i bloggen. Nästa omgång kommer att starta den 8 april och det kommer att bli magiskt som vanligt!

2 thoughts on “Dagens budskap 200322.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *