Det bästa jag har gjort för att skapa mitt kreativa drömliv.

Tänk dig att alla dina upplevda svagheter vänds till styrkor. Alla de förminskande tankarna försvinner. Poff! När du sitter där på anställningsintervjun och du får frågan om vilka dina svagheter är; och du kommer inte på en enda. Det hände mig för nåt år sen. Där satt jag och kunde bara tänka på alla de saker jag hade att tillföra till företaget. Tunghäfta. Jag fick inte jobbet men jag fick mig en rejäl insikt.

Det är inte så att jag är full av mig själv eller dryg. Det kan de som är mig nära intyga på. Nej, det handlar om att jag ser på livet på ett helt nytt sätt efter att jag tog mig igenom “Självcoachningsprogrammet”. Det är ett omfattande program i åtta moduler som lotsar en fram och man gräver djupt. Ibland är det så jobbigt att man ger upp under en tid för att sen återuppta det när man känner sig starkare. Dessutom har man ett stort skyddsnät på Facebook.

När jag hade tagit mig igenom programmet några gånger (för det är grymt att gå tillbaka och få nya insikter) så var jag redo att ta fram min Lifespider. Eftersom jag redan gjort SCP så var det inte lika vansinnigt jobbigt att coacha fram mina drivkrafter. Våra drivkrafter är egenskaper som man verkligen inte kan/vill identifiera sig med ibland och det kan bero på att man har tryckt undan de känslorna under lång tid. Kanske man har fått höra att det är fult att vilja synas under sin uppväxt för att de personerna tror att de är något. Då får man dåligt samvete för att man har de känslorna, trycker undan dem för att man vill ju bli älskad av sin familj. Eller hur?

Att leva ett kreativt drömliv behöver inte vara något extravagant och ouppnåeligt. Ofta när vi har en dröm så målar vi upp den till något som är omöjligt att skapa. Man kan ha ett helt vanligt jobb och leva sitt unika kreativa drömliv. Det är absolut fullt möjligt att kombinera. Det som är viktigt, superviktigt är att ta reda på vad det är man drömmer om, vad man vill göra för avtryck på denna jord och använda de rätta drivkrafterna för att ta sig dit. Så enkelt men ändå så svårt.

Jag kan ta mig själv som exempel för det blir lättare då. Jag spenderar en del av min tid som skolassistent på en högstadieskola och det kan ju låta lite konstigt att det kan vara en del i mitt drömliv. Men där får jag utlopp för många delar av min Lifespider, t ex min drivkraft “Expert”. Den var jobbig att ta fram för jag trodde att andra ska tro att jag trodde att jag var bättre än dem. Det handlar bara om att jag visar min fulla potential precis som alla andra gör. Vi har alla våra unika gåvor. De ska vi ge näring. Få dem att nå sin fulla potential. Det är då vi skapar en värld där vi samskapar utan konkurrens. Vi hjälper varandra att nå ut med vårt budskap.

Min blogg och mitt skrivande är en annan del av min Lifespider som har en annan intention än min drivkraft “Expert”. Är du nyfiken på att veta mer så hör av dig så kan jag förmedla dig vidare till en spindelcoach som passar dig. Är du intresserad av att anlita mig så blir jag bara superglad!

KRAM Christine

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris? I april öppnar jag upp för nya coachsessioner. Under den senaste sessionen jag hade med en underbar kvinna tappade vi tid och rum. 30 minuter blev plötsligt 70 minuter. Superhärligt!

Vill du var med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” Kommentera med “yes” i bloggen. Nästa omgång kommer att starta den 8 april och det kommer att bli magiskt som vanligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *