En övning för att komma i kontakt med dina känslor.

Jag började min dag med att gräva ner mig i mina böcker som jag ofta gör. Ayurveda är vad jag vill lära mig mera om. En vän frågade mig för nån vecka sen om jag inte är orolig för att uppfattas som tråkig. Hon syftade på att jag i mina stories på Instagram och Facebook (följ eller gilla mig gärna ;)) mest delar med mig av när jag hänger med min man och är hemma. Nej, sa jag. Jag älskar mitt liv och jag älskar att hänga med min man. Jag älskar att vara ensam i tystnad. Jag får så många nya tankar då. Det som är viktigt för mig är meningsfulla samtal och att umgås med de som ger mig kärlek och kreativa tankar tillbaka.

Att göra saker för att det ska se bra ut är ingenting för mig. Det bryr jag mig inte det minsta om. De som gillar och accepterar mig för den jag är får min respekt och acceptans. Så enkelt är det.

Livet handlar inte om att ha en full kalender eller att jobba ihjäl sig för att andra ska uppfatta en som duktig. Det handlar om att skapa det liv som man njuter av och känner glädje inför.

Eftersom nuet är allt vi kan vara säkra på är det viktigt att känna mening just nu. När du har läst klart den meningen så har ett nytt ögonblick gått förbi. Det är en härlig känsla att längta efter något men det är också viktigt att känna tacksamhet här och nu i denna stund.

Jag lovade dig en övning för att komma i kontakt med dina känslor och den kommer här. Skriv gärna några rader till mig och berätta vad du tycker om den.

Att komma i kontakt med dina känslor.

Ikväll ska jag skicka iväg ännu ett kärleksfullt nyhetsbrev där jag berättar mer om hur mitt liv ser ut just nu och budskapet som jag fick till mig under min meditation idag. Här kan du ta del av mina  kärleksfulla nyhetsbrev .

KRAM Christine

2 thoughts on “En övning för att komma i kontakt med dina känslor.

  1. Så uppfriskande att läsa om ditt liv Christine ❤️ Någonstans skulle jag nog vilja ha ett liknande liv, en del i ensamhet och tystnad men som du ha massa goda fina utvecklande, roliga samtal och en partner/sambo att älska ❤️

    1. Vad kul att du tycker det är trevligt att läsa om mitt liv. Det gör mig så glad. <3 Kram och ha en härlig vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *