Dagens budskap 200328.

DISCERNMENT

Frekvensen discernment betyder att se, bedöma, avgöra, skönja, förnimma. Den stöttar vår förmåga att se världen och människor i den från en plats av inre balans på ett opartiskt sätt. Den får oss att kliva utanför oss själva och betrakta vad som händer med vår inre visdom.

Nu när vi kliver in i en multidimensionell verklighet behöver vi se saker och ting med nya ögon. Nya perspektiv. Det som var, var kanske inte så som vi trodde. Det som kommer har vi ingen aning om. Det är viktigt att vara i balans med kropp och själ. Sakta ner och lägga märke till det som är viktigt här och nu. Känna harmoni. Hur känner du dig när du är harmonisk? Har du reflekterat över det någon gång? Gör det.

Låt din inre guide få höja sin röst och leda dig framåt. Den är i kontakt med Källan och kan se på saker och ting från ett annat perspektiv som du behöver just nu. Den har visdom, erfarenhet, medkänsla och integritet. Kliv in i känslan av att betrakta ditt liv utan ett klart syfte på vad det ska leda till. Bli kristallklar i din kommunikation och tala din sanning utifrån hjärtat och med din kärlek.

De tre ringarna står för den energi som skapar en reaktion mellan orelaterade saker utan att för den skull behöver ändra sig själv.

Spiralerna är som påbörjade cirklar men de blir aldrig slutna och det symboliserar att liv aldrig repeterar samma kretslopp två gånger. Det är på det sättet som den universella livskraften försäkrar sig om att jorden växer och att evolutionen tar oss dit vi ska.

Sätt dig ner en liten stund för att känna efter hur du mår just nu. Är du balanserad? Hur ser du på omgivningen runt omkring dig? Är du vänlig i tonen till andra? Litar du på din inre kraft eller dras du lätt in i vad alla andra tycker och tänker? Påverkas du av andra? Hur ofta observerar och lyssnar du på andra utan att ge din egen uppfattning?

KRAM och ta hand om dig /Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du var med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” Kommentera med “yes” i bloggen. Nästa omgång kommer att starta den 8 april och det kommer att bli magiskt som vanligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *