Jag fick ett mejl från en kursdeltagare som gjorde mig så glad.

Idag har jag varit hemma från jobbet. Jag har en konstig känsla i kroppen. Det ringer i öronen och huvudet känns spänt. Precis som att någon form av förändring är på väg och jag vibrerar i en ny frekvens. Svårt att förklara… Jag brukar även påverkas av att vi ändrar på klockan. Det tar ett tag innan jag anpassat kroppen till ny tid. Istället för att ta en alvedon och bita ihop för att gå till jobbet så låter jag kroppen återhämta sig.

Jag öppnade min mejl och där väntade ett supergulligt meddelande. Tänk att en komplimang kan väcka en sån stor tacksamhet i mig. Jag älskar att få komplimanger. Jag är bra på att ge komplimanger. Säger ofta det jag tänker innan hjärnan har hunnit avgöra om det är ok att säga det eller inte.

“Jag har repeterat många övningar från dag 1-21 i syfte att verkligen ’känna in dem’ och reflektera.
Några har blivit favoriter som jag återkommer till regelbundet som stöd i affirmationer samt meditationer.
Du uttrycker dig väldigt bra och på ett kärleksfullt sätt som ’landar mjukt’. Tack för det?
Nu ser jag fram emot resterande övningar som du skickat?
Vänliga hälsningar,
Birgitta”

Detta ger mig ett bra betyg på att det jag skapat är värdefullt för någon annan. Mitt syfte har varit att väcka kreativiteten inombords och att sammankoppla oss med vårt varande. Jag funderar över om jag ska göra den i mejlform för att man ska slippa behöva vänta till nästa gång. Fortsättning följer……

Imorgon är sista dagen och det känns alltid lite vemodigt. Jag tycker det är så härligt att vara i flödet. Som tur är drar jag igång en ny omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” och den handlar om att fokusera på sig själv vilket vi kvinnor behöver bli bättre på. Inte tidskrävande om man inte vill. Donation 123 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen här. Jag vill skapa en svallvåg av självkärlek. När jag älskar och värdesätter mig så inspirerar jag andra att göra detsamma. Du är den viktigaste personen i ditt liv. På riktigt.

Jag blir allt lite sugen på att dra igång en ny omgång av “Väck ditt unika uttryck till liv”. Den är så magisk och jag vill att så många som möjligt kommer i kontakt med sitt inre och delar med sig av sina unika gåvor med omvärlden. Men jag låter den tanken växa sig starkare.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *