Dagens budskap handlar om tillit. 200403.

Jag vill börja med att säga ett stort grattis till min bästa vän Nina! Hon är inte medveten om vilken underbar kvinna hon är. Jag vet också att hon inte är ensam om att inte veta det. Vill du bli mer medveten om den vackra kvinna som du är? Häng kvar till slutet av detta inlägg.

Frekvensen av tillit bjuder in dig till att vara öppen för att det som kommer din väg är menat för dig. Döm inte, känn ingen rädsla eller motstånd. Tillåt universum att låta dig dansa runt i ett ovetande tillstånd och gör plats för expansion. Magiskt!

Låt dina drömmar vara stora och onåbara. Tillåt dig att fantisera. Tillit är motsatsen till motstånd. Släpp taget. Så länge du är rädd håller du dig tillbaka. Ibland är det det som du känner störst motstånd mot som bär på den största gåvan du behöver.

Ta den till dig. Låt den växa. Var inte rädd för det som väntar. Välkomna det. Känn tillit. Allt är som det ska. Även om livet känns kaotiskt så är det som det ska. Det du behöver lära dig och kan hantera kommer. Ha tillit till att du har kraft att hantera det.

_____________________________

Kliv in i dig själv för en stund. Ta några djupa andetag. Känn hur kroppen känns. Vad känns betydelsefullt just nu? Kan du uppskatta saker som kommer din väg? Kan du förstå gåvorna som de ger dig även om det känns mörkt och negativt? Kan du känna tacksamhet för lärdomarna som kommer till dig i en ständig ström?

Fira varje framsteg.

KRAM Christine

Jag vill släppa på kraven och skapa mer kärlek till oss själva.

Hur gör jag det? Ja, jag skapade “23 dagar av tacksamhet med en twist” och den drar igång igen den 8 april när nästa fullmåne infaller. Den handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt.

Vad är jag tacksam för att jag är idag?

Vad är jag tacksam att jag upplevt idag?

Vad är jag tacksam att jag gjort idag?

Varje morgon sätter jag intentionen för dagen och det kan handla om allt från att ta emot komplimanger till att hantera situationen när man blir bortvald. Det kommer att bli så magiskt!

Häng på! Swisha din donation på 123 kr till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som jag godkänner på studs!

2 thoughts on “Dagens budskap handlar om tillit. 200403.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *