Kan man skriva ihop ett blogginlägg på 7 minuter?

Vilken dag! Här sitter jag nu vid köksbordet och ska försöka skriva ihop något som betyder något för dig. Klockan är 20:53. Min läsare, du ska veta att du är värdefull. Såklart skriver jag för att det är kul och betydelsefullt för mig men du ska veta att jag uppskattar dig ofantligt mycket! Jag skulle bli så glad om du kommenterar med några fina ord. Du vet, här sitter jag och skriver men har ingen aning om hur det uppfattas… Tack på förhand!

Jag älskar att sprida glädje och jag gör det på olika sätt. Jag vill att alla ska må bra och älska sig själv. Man behöver inte älska alla men för att leva ett glädjefullt liv så behöver man älska sig själv. Med alla fel och brister. Acceptera att du gjort och sagt fel ibland. Det har vi alla gjort.

Vi är så bra på att förlåta andra men så sjukt dåliga på att göra samma sak för oss själva. Varför är det så? Varför lägger vi så höga förväntningar på oss själva? Jag vill släppa på kraven och skapa mer kärlek till oss själva.

Hur gör jag det? Ja, jag skapade “23 dagar av tacksamhet med en twist” och den drar igång igen den 8 april när nästa fullmåne infaller. Den handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt.

Vad är jag tacksam för att jag är idag?

Vad är jag tacksam att jag upplevt idag?

Vad är jag tacksam att jag gjort idag?

Varje morgon sätter jag intentionen för dagen och det kan handla om allt från att ta emot komplimanger till att hantera situationen när man blir bortvald. Det kommer att bli så magiskt!

Häng på! Swisha din donation till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som jag godkänner på studs!

KRAM Christine

Om det gick att skriva ett blogginlägg på sju minuter? Naej….. men jag hoppas att du gillar. 🙂 21:15 piip

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *