Hej älskade intuitiva människa.

Ja, du är redan intuitiv och jag är säker på att du redan använder dig av den mer än vad du tror. Jag skulle bli så glad om du vill väcka din inre visdom till liv tillsammans med mig. Tänk vilken värld vi har när vi förlitar oss på all den kunskap vi har inom oss.

Att ha kontakt med sin intuition gör tillvaron mjuk och följsam. Jag tror att du längtar efter att få en tydligare riktning på ditt liv. Kanske du vill sluta leta utanför dig själv och kunna lita på att alla svaren du letar efter finns i dig. Låt mig säga att det är så. Allt du söker efter finns redan i dig. Läs den meningen igen.

ALLT DU SÖKER EFTER FINNS REDAN I DIG 

Med min kurs “Återfå kontakt med din intuition” vill jag på ett lekfullt sätt göra den till en naturlig del av din vardag. Jag kommer att slå hål på myter som  du säkert har och anledningar till att man är rädd för att väcka den till liv. Du kommer att få lära dig kraften av direkt skrift. Den är magisk! Jag har redan satt ihop 8 övningar och jag har bara börjat! Mitt största bekymmer just nu är att begränsa mig. Det finns så mycket jag vill dela med mig av…. Jag har tillit till att det blir som det ska.

Det jag kan säga är att denna kursen kommer att innehålla 6 moduler (säkert sju). Vi kommer att hålla på i 12 veckor(minst). Det behöver ta sin tid för att ta in all ny kunskap och göra den en naturlig del i vardagen. Kostnaden kommer att vara 369 kronor (123 kr/månadx3). Jag sätter alltid det priset när jag gör nåt nytt. Bli inte förvånad om jag kommer på mer! Det kom till mig i meditation. Då är det såhär det ska vara. Tillit. Intuition.

Talet 23 betyder mycket för mig. Det är dagen jag är född 23/11. Det är dagen min man är född 23/8. Det är dagen vi gifte oss 23/4. 

?

Jag var 1 som blev 2 med honom, tillsammans skapade vi 3 barn = 123

Är du fortfarande intresserad? 

Du behöver vara öppen för att jag inte gör som alla andra. Jag har ingen given plan som jag följer. Jag följer min intuition och det som kommer upp och vill delas är meningen för dig att ta del av. Vi kör igång den 7 maj. 

  Är du fortfarande intresserad?  
Kommentera med YES i bloggen, mer behövs inte om du inte vill. Om du vill, berätta mer om ditt varför. Jag är nyfiken. Skriv till levandefrukost@gmail.com

Allt kommer att hända på Facebook i en grupp som jag har skapat. Swisha din donation till 0704-96 89 14. Har du inte möjlighet att avvara pengarna så hör av dig. Vi löser det! 

❤

 När du gjort det kan du ansöka om att gå med i gruppen här.

Kram C 

2 thoughts on “Hej älskade intuitiva människa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *