Dagens budskap 200427.

Ny vecka och nya möjligheter. Vad ta du med dig från föregående vecka? Vad vill du släppa taget om? Vad vill du ha mer av denna veckan?

Jag låter intuitionen ta mer plats i mitt liv. Nu mer än någonsin. Låter den växa och frodas. Så frigörande och spännande! Ny kurs ska skapas. Häng med!

COMPASSION

Ordet compassion kommer från latin. Com betyder med eller tillsammans med och pati betyder lida. Så det kan betyda att dela med dig av ditt eget mörker eller vara där för någon i en mörk stund. Det är viktigt att hitta en trygg plats att lyfta upp alla känslor och få den support som kan ta dig igenom dina begränsningar som du byggt upp. Att känna empati för en annan människa är den högsta vibrationen vi kan ha. Den är den multidimensionella kommunikationen mellan människan och sitt Högre Jag. Denna kommunikation är exklusiv för människan. Du har kraften att få kontakt med ditt Högre Jag. När du är i balans med dig själv kan du också känna äkta empati åt en annan person. Budskapet till dig är att skapa balans för att göra världen till en kärleksfullare plats.

Det gröna representerar hjärtat som är vidöppet för att kärlek och empati lätt kan cirkulera på ett enkelt sätt. Det turkosa symboliserar ditt Höga Hjärta- plats där energierna från ditt hjärta och din hals sammanstrålar till en kärleksfull sanning. Vattnet i bakgrunden indikerar att det finns många känslor. De sex lysande blommorna sammanfattar ljuset som skapas av empatin som sköljer igenom din kropp. Numret sex associeras av kärlek och relationer, harmoni och balans. Blomman högst upp representerar ditt strålande uttryck på denna jord när du är i djup kontakt med dig själv.

Ta ett djupt andetag och vänd blicken inåt för en stund. Flytta din närvaro till ditt hjärta. Tänk på alla de människor som du älskar och vilka gåvor de ger dig i ditt liv. Andas in kärlek. Känn hur din kropp fylls av kärlek.

Flytta nu din närvaro till de människor som utmanar dig. Kan du se vilka gåvor de tillför i ditt liv? Andas. Känn hur ditt självförtroende växer.

Du är varmt välkommen att dela mitt budskap i sociala medier. Det gör du enkelt här nedanför. Tack på förhand.

KRAM Christine

Hur skulle det kännas att lita på din intuition?

Därför börjar “Återfå kontakt med din intuition” den 7 maj.

Kan man verkligen träna upp sin intuition?

Vill du gå en grundkurs i intuition?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *