Min vecka i bilder. Datum är satt för nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”

MÅNDAG – Det är dags att klippa klorna på Lillebror och han är så duktig. Han får alltid en liten belöning efteråt.

Samuel ringer hem från Aten och det är så härligt att prata med honom. Förhoppningsvis så kommer han hem i sommar för att sen resa utomlands igen och denna gång för att studera i Israel. Vi håller tummarna för att covid-19 inte ställer till det för honom.

För ett år sen skapade jag en FB-kurs som var omtyckt. Så kul att ta del av minnen på Facebook för att komma ihåg mina framsteg. Kanske dags att köra igång en ny omgång….

TISDAG – Vete och korn är blötlagt och håller nu på att grodda. Resultatet ska bli rejuvelac som är sådär härligt syrlig att dricka. Jag älskart!

När jag kommer hem på lunchen för att äta och ta en promenad med LilleB så slänger jag jackan lite slarvigt på golvet. Han lägger sig direkt på den. Det märks fortfarande att han saknar sällskapet i Mörrum när han var iväg och parade sig med Bubblan. Förhoppningsvis så blir det en lite hane i kullen som kan bli vår. LilleB vill ha sällskap och katten är inte lika leksam som han är… 🙂

Klockan är 18:43 och det är dags att spela in en video till deltagarna i min FB-kurs “Återskapa kontakt med din intuition”. Den blev 5,59 minuter. Sällan som jag spelar in en så lång video. Det jag pratade om var att vända negativa sanningar vi har om oss själva för att göra plats för mer flow.

Lillebror längtar efter sällskap så det blir lite soffmys med honom… <3

ONSDAG – Idag är det 27 år sen jag dansade tryckare med en kille som skulle bli pappa till mina tre barn. Han blev också min man och bästa vän. Vi är absolut inte samma personer som vi var då men vi älskar den förändring som vi delar tillsammans. Han får mig att känna mig värdefull och älskad. Jag hoppas innerligt att jag skapar samma känsla i honom.

TORSDAG – Projekt “tak över uteplatsen” är igång och Jocke längtar tills det är klart. Ja, det gör ju såklart jag med men inte lika mycket som honom.

Jag köpte en knippe med solmogna tomater som jag vill omvandla till raw tomatbröd. Mumsfillibabba!

När jag skulle lägga in tomatröran i min torkugn så hittade jag mangoremmar som jag gjorde häromdagen. Så jag klippte till dem och ska eventuellt sälja dem till någon som vill ha. En arbetskamrat gav mig rådet att paketera dem i godispåsar och sälja på jobbet. Så det kanske jag gör. 🙂

FREDAG – Tystnad. Jag njuter. Dricker mitt kaffe i lugn och ro. Njuter av ensamheten. Det är något jag verkligen behöver för att hämta ny energi. Drar ett tarotkort och lägger ut mitt budskap på bloggen.

Jag och min mamma drar iväg för att köpa blommor.

När jag kommer hem möts jag av en superfin kommentar från en fantastisk kvinna. Hon är full av kärlek och är så öppen med sig själv och vad hon tycker och tänker. Hon ger mig mer än vad hon tror. Tacksam för att vi hittade varandra och att våra vägar möts ständigt.

LÖRDAG – Det är dags att smaka på nygjord rejuvelac. Så gott!

Vi drar iväg på loppis och på hemvägen kör vi inom Månsgård krukstopp i Rydebäck. Herrejösses med krukor det fanns här! Wow!

En ny elefant till min samling hittade min man till mig i Lund. Så vacker! Som totemdjur innebär det att man har en förmåga att leda och leka samtidigt. Att lära andra. Man är stark i sig själv och är väldigt hörande. Man är trygg i sig själv och tar varje stund som den kommer. Ärlighet och att stå stadigt är elefantens starka sida. Passar mig perfekt! <3 Tavlan i bakgrunden har jag målat.

Jag såg en superhäftig korg som är gjord av återvunna kapsyler på Erikshjälpen i Helsingborg. Häftig eller hur?

Efter lördagens bakade potatis med curryröra så ville barnen göra dipp till sina chips. Tänk vad tiden går… Snart är de vuxna…. men de kommer alltid att vara mina barn. <3 LilleB håller dem sällskap. 🙂

SÖNDAG – Dagens budskap till mig blev att ny kunskap är på väg. Min inre kunskap är min sanning som jag har med mig i hela mitt liv. Magiskt!

Inte särskilt ofta som mina svärmorstungor blommar…. Vad härligt!

Det blommar visst på fler ställen…. Jag njuter av doften som sprids i huset.

Idag på promenaden med Lillebror så drogs min blick ner mot gräset och där såg jag en liten snigel. Så söt den var. Jag stannade kvar en stund och betraktade den. När jag kom hem letade jag upp budskapet från Solöga (som jag ALLTID gör).

Ta det lugnt och allt ordnar sig. Min gåva till dig är att känna förtröstan inför livet.

Jag har spenderat mycket av min tid vid datorn idag. Därför kändes det härligt att komma ut i trädgården lite och plantera. En vacker svart gammal vedkorg fick omvandlas till en kruka. Jag älskar återbruk!

Hur har din vecka varit? Kommentera gärna och berätta. Jag är supernyfiken på dig!

Den 9 juni drar jag igång ännu en omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”. Den handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt. Vi kvinnor behöver bli bättre på att prioritera vår egen självkärlek. Vi behöver känna oss värdefulla. Känner du att detta är något för dig så kommentera i bloggen med “självkärlek” så kontaktar jag dig när jag skapat gruppen osv… Jag längtar!!

KRAM Christine

2 thoughts on “Min vecka i bilder. Datum är satt för nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”

  1. Det låter som en fin vecka du haft, drickat såg spännande ut måste jag säga. Ja, tänk så barnen växer, det går så otroligt snabbt, Min minsting blev 10 förra året, han kommer börja mellanstadiet till hösten. Helt sjukt, de föddes ju alldeles nyss :-)Men det är fint att se vilka underbara personligheter man fostrat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *