Vad skulle skillnaden bli om du accepterar dig så som du är idag?

Det bor en otrolig kraft i reflektion. Det handlar om att bli medveten om sig själv och sin kärna. Så länge vi är omedvetna kan vi gå runt och skylla på det ena och det andra.

Vi är så duktiga på att fokusera på det negativa inom oss. Vi behöver bli bättre på att lyfta fram det positiva. Vi behöver bli påminda om det tills det sitter som en självklarhet i oss utan att vi behöver lägga någon ansträngning på det.

Det har blivit dags för en ny omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”. Vi kör igång den 9 juni när min äldsta grabb fyller 21 år. Tänk vad tiden går fort.

Jag vill att varje varelse på denna jord förstår att den är betydelsefull och älskvärd. Vi är alla värda att älskas oavsett vad vi har gått genom. Alla misstag och fel vi gjort spelar ingen roll. De har tagit oss hit där vi är idag.

Hur går det till?

Varje morgon sätter jag intentionen med en video. Det kan vara övningar eller något vi behöver bli bättre på (t ex att säga nej). Andra ämne som jag tar upp är att ta emot komplimanger, att hantera att bli bortvald på två olika sätt och varför det är viktigt att gå till sängs i något vackert. 

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM DIG SJÄLV på tre olika sätt.

Låt oss vända blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag har skapat en sluten Facebook-grupp där allt händer! Det är en oas för kvinnor där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla. Mycket viktigt!

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar på sig själv.

Eftersom jag är så taggad och ser fram emot detta så kommer jag att tjuvstarta… Spännande!


23 dagar av pepp från andra kvinnor i en trygg miljö för 123kronor.

Swisha din donation till 0704-968914.

Sen ansöker du om att gå med i gruppen “23 dagar av tacksamhet med en TwIsT”

KRam Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *