Behöver du öva dig på att ta emot pepp, stöd och kärlek från andra?

Alltså jag måste berätta. Nej, jag måste inte…. Jag vill…. Idag kom min chef på skolan in till mig och frågade om jag kunde hjälpa honom med en teknisk grej. Han skulle skriva ut en sak i större format och fick inte till det. Skrivaren hängde sig. Blinkade rött. Så där stod jag vid skrivaren med honom bakom mig. Han sa: -Vill du hellre tänka lite själv utan att jag stressar dig? Absolut, sa jag.

Efter några knapptryck så löste jag det och jag gick in till hans kontor med utskriften. Då utbrister han “Fy fan vad du är bra!” och jag kan säga att det gjorde mig så glad. Det kom så spontant från honom. Även om det var en bagatell att lösa så var det betydelsefullt för honom. Riktigt nice!

Jo, det jag egentligen skulle skriva om var min tacksamhetsövning som drar igång den 9:e juni. Dagen när min äldsta grabb fyller 21 år. Jag satt och skrollade genom gamla fina kommentarer från deltagare och jag vill dela några med dig. Kanske de kan få dig att ta det där steget att hänga på. Jag lovar (jag kan inte lova något utan att kunna stå för att det är nåt bra) att den kommer att göra avtryck på dig. Ju mer man öppnar upp sig i gruppen desto mer verkar avtrycket göra. Jag längtar!!

Hur livet än ser ut så finns det alltid något att vara tacksam för och lägger man uppmärksamheten på det som faktiskt är bra o gör bra saker för sej själv så är det väldigt utvecklande💞 Å med vägledning kan vi tillsammans skapa magi💞💖💫Tack Christine Lehtinen💖 – Cattis

Tack underbara och kloka Christine Lehtinen för att du gjort denna grupp🙏 du har satt ord på mycket jag tycker är viktigt och förstår att jag är på rätt väg😇 nu kan jag reflektera och förstå bättre och välja att se det positiva i livet även om vi prövas😍 -Anette

Det som gett mig allra mest i 23 dagar av tacksamhet är att dela med mig till er andra och få öva på att ta emot pepp, stöd och kärlek. ❤️Att både se och ta emot hur vi alla låter varandra ses, höras och bekräftas är mitt guld i denna utmaningen. – Sandra

Att få tänka till varje dag över att man faktisk redan är fantastisk och fokusera mer på det positiva. Har ändrat mitt synsätt. Igår när jag var på kurs och vi skulle skriva ner vad vi ville bli av med så vart det lite konstigt att fokusera på det ”dåliga”, vi eldade upp lappen sedan. Jag har känt mig nöjdare och gladare. Inte behöva skämmas över att tala om att jag faktisk är bra på saker också.💖💖💖 -Jenny

23dagar av tacksamhet har gjort att jag får tänka till & att varje dag har något positivt att ge, Livet får en mening & jag blir starkare. Jag gör val utifrån hur jag vill må💕 – Christina

23 dagar av tacksamhet har gjort mig mer medveten om vad man har omkring sig och om mig själv. Det som har gjort mig mer medveten om är att livet är fullt utav positiva upplevelser och egenskaper, och detta trots att man kan ha sämre dagar, så finns det alltid något att vara tacksam för, i livet och hos sig själv 😊🙏.. Kursen har också givit mig värdefulla verktyg och insikter till att hantera livet på ett annorlunda och ett lättare sätt ❤️. Allt gott till Dig Christine Lehtinen som har skapat denna kurs och grupp 😊🙏💓- Smodor

Känns det som att du behöver detta? Häng med! Jag vill att vi blir en galet stor grupp som peppar, stöttar och ger varandra kärlek. Tänk vilket avtryck vi kan göra till våra nära och kära. Som i sin tur skapar sina avtryck. Vi behöver mer kärlek. Håller du inte med?

Swisha 123 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen >>HÄR. Jag längtar tills vi är igång och kommer att tjuvstarta…. 🙂

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *