Dagens budskap 200531.

Dagen började lugnt och stilla. Nya frallor. Tänkte att vi skulle sitta ute och äta frukost men det blåste för mycket… så vi tog brickan med oss in igen. Det händer inte särskilt ofta som vi äter frukost samtidigt längre. Men åh så mysigt!

Dagens budskap handlar om kärlek.

Du besitter en stor kärlek och tro på kärleken. Kärleken har många uttryck. När du realiserar din idé kommer det att skapas ännu mera kärlek i världen. Lita på din idé även om den inte känns så stor. Ringar på vattnet kommer att skapas. Känslor kommer att förändra världen till en bättre plats. Du har en autenticitet inom dig som lyser igenom till andra människor att följa dig. Du skapar en ny verklighet.

Prova detta: Ta några djupa andetag och vänd blicken inåt. Den feminina kraften handlar om kärlek, näring och intuition. Låter du den få sin plats i ditt liv?Är du kärleksfull mot dig själv? Är du kärleksfull mot andra? Låter du din kvinnlighet få ta den plats i ditt liv som du önskar utan att hålla dig tillbaka? Gör något idag för att hylla din kvinnlighet.

__________________________________________________

Gillar du det jag skriver? Kändes budskapet äkta? Kommentera gärna så jag får höra dina tankar. Supermegatack!! <3

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Swisha 123 kronor till 0704-96 89 14 och häng med i gruppen >>HÄR

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Nästa kursstart är inte satt ännu… Jag väntar på flow….

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

-Kreativitetscoach

One thought on “Dagens budskap 200531.

  1. Tack ! jodå till dem som förkännar det . Förutom mig själv & djuren!

    Men i övrigt sparsam med saker ting. Så här års är jag mer låg om man säger går idé!
    Vänder på dygnet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *