Behöver du ta del av mer generositet till dig själv?

Den där underbara känslan över att inte behöva något…. När du får frågan; Vad behöver du? och du kan svara; Jag har allt jag behöver. Magiskt!

Det fina med generositet är att njuta av en känsla av att vara nöjd och tacksam. Det är en otrolig frihet. Du behöver inte läsa vidare. Du har redan allt du behöver. Stanna upp. Andas. Le. Ta ett djupt andetag. Oavsett om du sitter eller ligger, se till att du har det behagligt.

Slut ögonen. Känn in kroppen nu när du vänt din uppmärksamhet till den. Din kropp höjs enligt ett regelbundet mönster när luften dras in och sen sjunker tillbaka när andetaget lämnar kroppen. Ingen behöver göra nåt. Andningen sker av sig själv. Slut ögonen. Vila i denna tanke. Du behöver ingenting. Du har allt du behöver. Andas.

Låt varje tanke som kommer fånga denna känsla. Du har allt. Även om saker känns viktiga för dig att uppnå så har du det du behöver idag. Dina drömmar är värdefulla. Viktiga. Låt dem ta plats.

Men, du har det du behöver idag.

Öppna dina händer. Låt dem ligga i ditt knä eller vilandes bredvid dig. Låt dem vara avslappnade. Känn hur de känns. Öppna upp dem och låt dem uppta energi. Blunda. Slappna av. Känn generositet så länge du behöver.

Sitt kvar i denna känsla så länge du vill. Andas. Känn kroppen. Tacksamhet.

Stor kram från mig till dig

Christine

“23 dagar av tacksamhet med en twist” drar igång den 9 juni och den är full av peppande videos om allt från att stanna kvar i njutningen till varför det är viktigt att gå till sängs i något vackert. Vi behöver både djup och yta för att skapa ett vackert liv.

Hur går det till?

Varje morgon sätter jag intentionen med en video. Det kan vara övningar eller något vi behöver bli bättre på (t ex att säga nej :))

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag har skapat en sluten >>Facebook-grupp där allt händer! Det är en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla. Mycket viktigt!

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar på sig själv.

Känns detta rätt för dig?

Swisha 123 kronor till 0704-96 89 14 och gå med i gruppen som du hittar >>HÄR

Dela gärna inlägget för att skapa ringar på vattnet till andra kvinnor.

2 thoughts on “Behöver du ta del av mer generositet till dig själv?

  1. Jag har också allt. När svärmor frågade mig vad jag önskade mig i födelsedagspresent så sa jag att jag inte önskar mig något. Jag har allt det jag behöver mitt framför mig. En underbar familj. Tak över huvudet och en trädgård mitt ute i en skog. Hon tyckte det var superkonstigt. Klart man önskar sig något. Sen jag sa upp mig så lever jag livet precis som jag vill. Jag älskar varje dag, är tacksam för varje dag och mår gott av varje dag. Jag har mycket att vara tacksam över även om jag är sjuk. Det härliga är att min 12-åring är precis likadan och har alltid varit så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *