Kroppsliga förändringar när man öppnar upp sig för sin intuition.

Vi har gått in i vecka 9 av min grundkurs i intuition {Återfå kontakt med din intuition}. Det är en kurs som jag samskapar medan den händer. Livet kommer emellan ibland och jag har tillit till att det som ska skapas också gör det. Plus att deltagarna har förståelse för detta. <3

Det har blivit dags att utforska våra sinnen för att komma i kontakt med intuitionen. Så jag planerar övningar för att komma i kontakt med sin intuition med hjälp av våra fötter, händer, hjärta, röst, öron och ögon. Så spännande att se vad detta kommer att utmynna i.

Säkert har ditt intuitiva hjärta spontant sträckt ut en hand till en vän precis när den behövde det någon gång. Jag vet att mina intuitiva händer kan öppna en bok och där finns ett budskap som jag behöver läsa där och då. Mina intuitiva fötter tar mig till platser där jag får budskap till mig som jag behöver.

Jo, det som händer när man kommer i kontakt med sitt inre och verkligen tar den på allvar så möter man kroppsliga förändringar. Man börjar vilja ge den det den behöver och man tar mer hand om den. Kanske går man och lägger sig i tid för att man vet att man är piggare på morgonen. Kanske man börjar äta mer ren mat för man vet att kroppen blir piggare och lättare då. Man börjar botanisera mer vid grönsakshyllorna i sin lokala livsmedelsbutik. Många små saker som tillsammans skapar stor förändring i ens liv.

Man månar mer om sig själv och sin kropp. När man börjar ta hand om kropp och själ så öppnar det upp nya nycklar för att gå djupare. Man stannar upp och lyssnar på vad kroppen behöver istället för att agera utifrån negativa tankar och begär.

Intuitionen är inte någon gudasänd gåva. Den är något högst fysiskt, en del av din kropp. ~Barbara Myman

Ha en fortsatt härlig helg! Ta hand om dig, du är viktig!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *