De här med unika talanger som vi alla har…. Vilken är din?

Jag fyller juli månad med peppande och reflekterande frågor…. Oavsett vem vi är eller var vi är i livet så behöver vi alltid fylla på med peppande boostning. Vi kan aldrig få för mycket av den varan. Aldrig.

Vad har du för unik talang som ingen annan har?

Den frågan är så superintressant för ofta ser vi inte våra unika talanger. De känns så naturliga och självklara. Det är det som ställer till det för oss. Suck! Det jag ofta frågar klienter för att komma till kärnan med detta är att ta reda på vad de få komplimanger om. Tyvärr är det oxå så att vi glömmer bort positiva saker vi får höra om oss själva och istället fokuserar vi på det negativa mantra som spelar på repeat i vårt huvud.

  • Jag kan vända en sjukt jobbig situation till något bra.
  • Jag kan bli klar på en kvart innan jag ska köra till jobbet.
  • Jag dömer dig inte för din historia. Den har tagit dig hit.
  • Jag uttrycker mig bra i text och video. (längtar efter att göra videos)

Imorgon ska jag berätta om ett tillfälle när jag blev upplyft för något jag skapat. Det vill du inte missa!

KRAM Christine

Vill du vara med och leka välståndsleken i min FB-grupp? Varje dag i 13 dagar delar jag ut en summa pengar som måste spenderas samma dag. Man får INTE ge bort eller donera pengarna. De ska spenderas på oss själva. Viktigt!! Och, det är inte riktiga pengar…. Det hoppas jag att du förstår ?

Gå med i gruppen här >>SKAPA DITT KREATIVA DRÖMLIV

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *