När du har tråkigt kan de mest kreativa tankarna komma upp till ytan.

Vad innebär det egentligen att ha tråkigt? Att göra ingenting. Varför är det så svårt? Stanna upp. I tystnaden kommer vi närmre de svåra frågorna. Det är otroligt stressande för många att omge sig av tystnad för då måste man hantera alla tankar och känslor som kommer. Alla de tankar och känslor som man varje dag kämpar för att trycka undan. Låt dem sakta men säkert lyftas fram i ljuset.

Jag har de senaste dagarna hängett mig till att rensa ogräs. Gräva i jorden, skita ner händerna och en sån härlig känsla av kreativitet fyller mig. Innan jag började kämpade jag med känslan av att jag hade inget att dela med mig av, inget budskap. Sjukt jobbig tanke men jag vet att jag behöver hämta hem mig själv. Tystnad. Göra ingenting. Skapa ingenting. Ensam. Tystnad. Stanna upp och känn efter vad kroppen vill.

Jag vill skriva en bok. Idag var jag och min man iväg på vår loppisrunda. Jag fyndade rejält. Dukar, en vas, ett vackert glas, en bok och salladsbestick. Mys på tu man hand med mannen i mitt liv. Vi pratar och vi är tysta tillsammans. Balans.

Jag sa: Jag vill skriva en bok.

Han sa: Gör det då.

Jag sa: Ja, jag gör det.

Vad boken ska handla om? Jag har en massa olika idéer. Såklart! Den som pockar på min uppmärksamhet handlar om tankar, känslor och reflekterande frågor. Världen behöver denna. Vill du ha den? Kommentera i bloggen och visa mig lite peppande support!

Kram Christine

3 thoughts on “När du har tråkigt kan de mest kreativa tankarna komma upp till ytan.

  1. Åh va spännande, klart man vill läsa din bok? kan i te annat än bli bra då du bär på så mkt klokhet och en skön style..din style!! Skriv upp mig för ett signerat ex???

    1. Åh, vad din kommentar värmer gott i hjärtat!!? känns nice att någon vill läsa mina tankar… kram på dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *