“Kreativ visualisering” eller “Väck ditt unika uttryck till liv”? Som jag velar…..

Söndag. 10:10. Det är så varmt att jag inte orkar göra något men kreativiteten flödar i mitt huvud. Kreativt kaos! Något ska skapas. Tvivel. Jag vill både köra igång en ny omgång av “Kreativ visualisering” och “Väck ditt unika uttryck till liv”.

Vilken ska jag välja? Varför måste jag välja? Ska jag börja med “Kreativ visualisering” eller med “Väck ditt unika uttryck till liv”? Jag tror det är bättre att börja med “Väck ditt unika uttryck till liv”. Eller? Vad ska de kosta? När ska de börja? Ska de pågå parallellt? Ska det vara samma upplägg som tidigare eller ska jag twista till det?

11:23. Tvättmaskinen är klar. Går ut och hänger handdukarna. Herre jösses vad varmt det är! Spelar lite Hay Day. Sätter mig vid datorn igen för att skriva. In kommer sonen och pratar lite grann. När han sen går upp på ovanvåningen för att spela så kommer dottern ner med sin pojkvän. Nyvakna. Frukost. Tappar tråden igen.

Jag vattnar blommorna. De behöver också lite kärlek denna varma dag. Tänker på den stora canvasduken jag köpte igår. 100x150cm. Blir den för stor? Nä, det blir helt perfekt! Eller? Jo, det blir kanoners! Den ska målas på till en fantastisk kvinna. För över ett år sen sa hon till mig att hon ville köpa en tavla av mig men det har inte blivit av. Förrän nu…. Det är så spännande! Jag har ingen aning om vad resultatet kommer att bli.

15:46. Jag sätter mig i fåtöljen och skrollar genom min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv” och den känns så kul och jag fylls av glädje. Jag vill själv ta den kursen! Det är ett bra tecken! Denna börjar jag med. Nu är det bestämt. När ska jag dra igång den? Jag tänker att den börjar 31 augusti och håller på i fem veckor. Inget tungt och tidskrävande utan istället ska vi på ett lekfullt sätt lära känna oss själva lite bättre för att göra plats för vårt kreativa drömliv. Är du med? Kommentera i bloggen med vilket tema du tycker verkar mest lockande. Jag är så nyfiken!

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen

Du kan läsa lite mer om kursen här.

Kostnad? 246 kronor. 2+4+6=12=1+2=3

Talet 3 står för skaparkraft och tillväxt. Tre är en framåtriktad energi. Uttryck och manifestation. 

Låter det lockande? Hör jag ett rungande YEY?? I hope so!

Så, vi kör igång den 31 augusti och det enda du behöver göra är att kommentera med “YEY” på bloggen så återkommer jag med betalningssätt. Eller så swishar du direkt till 0704-968914 och anger dig mejladress i meddelande så lägger jag till dig i gruppen när jag har skapat den.

17:28. Nu ska jag beställa kinamat och sen ska hela familjen äta framför TV:n och titta på en tecknad film (Det regnar köttbullar 2). Vad ska du hitta på?

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *