Hitta nycklarna som öppnar de där dörrarna som du längtar efter!

Många är tillbaka efter semestern. Känner sig fast. Ett år till att jobba innan nästa semester och frihet. Vem vill ha det så? Man tänker tanken att NU, nu ska jag skapa den förändring jag behöver för att skapa mitt kreativa drömliv.

Man påbörjar stora förändringar men tappar luften till slut. Det känns övermäktigt…. Man faller tillbaka i gamla hjulspår. Helt ärligt så krävs det att man är så jävla trött på att vara trött på sig själv för att börja skapa den förändring man behöver för att må bra. Älska sig själv. Känna glädje när man vaknar på morgonen. Längtar du efter detta?

Du behöver bestämma dig för att det är dags. Nu. Inte sen. Nu. Du behöver också bestämma dig för att ditt liv är betydelsefullt och att det är slut med att vara alla alla andra till lags. Du är den viktigaste personen i ditt liv.

Vilken dörr vill du öppna som skrämmer dig?

Varför skrämmer den dig?

Vad kan du göra för att öppna den på glänt?

Jag tänker avsluta med en reflektion åt dig.

Luta dig tillbaka, låt axlarna sjunka ner och ta några djupa andetag. Fundera över varför det är viktigt för dig att lära känna dig själv lite bättre. Bestäm dig för OM det är viktigt.
Om det är viktigt, fråga dig själv varför det är så. Formulera fram en intention.

“Min intention är att ……………”

och avsluta med

“Det här är viktigt för mig för att………….”

Svara gärna i kommentar på bloggen eller mejla mig om vad du kommer fram till.

Stor kram, Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *