Är du rädd för att folk ska skratta åt dig?

Jag älskar återblickarna på Facebook. Verkligen! Idag när jag läste vad jag skrev för ett år sen så tänkte jag; Har jag skrivit det där? Om du inte vet så planerar jag att göra en bok av min blogg men jag är ännu inte klar på hur jag vill ha den.

Jag vill att det ska finnas utrymme att anteckna och reflektera i den. Man ska hitta sitt sätt att skriva ner sina tankar. Det är inte alls meningen att man ska läsa den från pärm till pärm. Det gör inte jag med någon bok (jag vet att det är längesen jag läste en skönlitterär bok. Tar tacksamt emot boktips!). Jag vill att man ska läsa en sida eller två och känna att det var precis det man behövde där och då. Jag spånar vidare….. Intresserad av att köpa min bok när den är klar? Jag tar tacksamt emot pepp!!

Jo, det jag skrev för ett år sen handlade om rädslor. 5 olika rädslor som kväver vår kreativitet. Läs inlägget här. Den jag kämpar med är fortfarande nummer fem. Kanske dags att angripa den rädslan på riktigt…. Acceptera att jag är jag. Hur svårt ska det vara liksom?

Vilken rädsla vill du ta dig förbi? Kanske kan jag hjälpa dig.

Kram Christine

Kliv gärna in i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

2 thoughts on “Är du rädd för att folk ska skratta åt dig?

  1. Klart jag vill köpa din bok..som jag sagt tidigare det skulle va kul att få den signerad💜 ska försöka vänta tålmodigt😁
    Rädslor..ja det finns ju.. att bli skrattad åt,bortvald och bluff…
    Vet du att det finns en ‘diagnos’ som kallas för bluffsyndrom’..mkt intressant.. hade ingen aning om att det fanns.
    Kram till dig💞💞💞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *