Om en vecka är vi valpägare!

Jag tänkte först skriva ett inlägg om att lycka är sinnets grundläge och hur viktigt det är att vända blicken inåt. Fokusera på sin andning. Hade så mycket inspiration men något hände. Min koncentration blev störd och jag hittade inte tillbaka. Blev översköljd av sorg och grät en stund. Känslorna är upp och ner idag.. Jag låter det vara så. Det är som det ska. <3

Jag kan ju passa på att berätta att snart är det dags att hämta hem vår lilla valp! Som vi längtar! Vår LilleB har parat sig och nu köper vi en av hans valpar. Han ska heta Cliff och du ska bara veta hur mycket vi har diskuterat detta namn..

Förra helgen var vi iväg med LilleB på en domarutbildning Hässleholm. Det var mycket trevligt. Spenderade dagen med kvinnan som föder upp dessa underbara Podengo portugues, cerdoso/pequeno. Kul att lära känna henne lite mer och även att se LilleB njuta av uppmärksamheten. 🙂 Jag trodde att jag ville ha en hund som dvärgtaxarna jag hade som liten men LilleB är helt perfekt! Han älskar att slappa med mig, springer som en skottspoling i gräset och är pigg och lekfull. Älskar honom!!

Det är mycket att tänka på innan vi hämtar hem lilla Cliff. Som att skaffa barn igen. Så spännande och lite läskigt för jag vet ju inte hur det kommer att bli. Det enda jag vet är att det blir som det ska och Cliff kommer att vara älskad hos oss.

Kram Christine

Kliv gärna in i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

2 thoughts on “Om en vecka är vi valpägare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *