7 saker du ska sluta med för att älska din kropp mera.

Jag trodde länge att min kvinnlighet satt i mitt långa hår. Därför var jag rädd att klippa av det. Tänkte att om jag klipper av det så ser jag ut som en kille. Min man och min dotter peppade mig att jag skulle vara så fin i kort hår. Jag tog mod till mig. Kände mig redo. Gjorde det.

Känslan efteråt? Varför gjorde jag inte detta tidigare? Ja, så är det ofta när vi lever i rädsla.. När vi väl vågar så ångrar vi att vi inte tog mod till oss tidigare.. Jag utmanar dig (hatar egentligen utmaningar men ibland behövs dem!) att göra något som känns läskigt men ändå sååå lockande!!

Gör. Agera. Sluta tänk. Hjärnan kan komma på miljoner olika anledningar till att stanna kvar i gamla mönster. Gör. Agera. Sluta tänk.

När du har gjort, agerat, slutat tänkt och trampar nya stigar så dela med dem med mig. Snälla! Jag älskar att läsa och inspireras! Stora som små steg är lika viktiga. Det handlar om att röra sig framåt. Takten är oviktig. Rörelse framåt.

Just det! Jag ville ju dela 7 saker du ska sluta med för att älska din kropp mera och de kommer här. Vilken känns svårast att ta sig an? Kommentera. Låt oss hjälpa och stötta varandra. Jag jobbar med att hantera nr 7 just nu.

1. Sluta låt samhället definiera hur du ska se ut.

2. Sluta jämföra dig med andra.

3. Sluta med att bekräfta dig negativt.

4. Sluta låta siffrorna definiera dig.

5. Sluta låta kommentarer från andra definiera hur du känner dig.

6. Sluta tro att du inte är bra nog.

7. Sluta vänta på din drömkropp.

KRAM Christine

4 thoughts on “7 saker du ska sluta med för att älska din kropp mera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *