Kliv in i min tavla. Snart är den klar..

För fem år sen började jag att måla. Det var under en spindelcoachning som det kom fram att jag ska måla gigantiska tavlor. Man ska liksom kliva in i min tavla. Jag började smått som man oftast gör. Köpte större och större canvasdukar..

När jag var liten målade jag mycket. Stängde in mig på mitt rum en fredagskväll och målade. Njöt av min ensamhet och gick in i min egen bubbla. Jag målade inte alls på fri hand utan jag färglade målarböcker och jag gillade att kalkera. Höll mig innanför ramarna. Var nog lite rädd för att skapa något eget. Tänk om det blev fult! Jag trodde att man bara kunde vara duktig på att teckna och måla om man kunde rita verkliga saker som träd, djur och ansikten. Minns att jag målade mycket ögon men de såg alltid så konstiga ut…

Nu börjar det trilla in lite beställningar och det är superkul! Min brorson vill ha en tavla i sin studentlägenhet och det känns så najs! Han har fått välja själv och snart åker den till Göteborg för att hänga på hans vägg.

Den jag håller på med för tillfället är 100x150cm. Så stor har jag aldrig målat tidigare och det är så underbart att måla stort! Jag hoppas att Martina som ska köpa den tycker om den lika mycket som jag.. Snart är den klar. Kommentera gärna med vad du ser i den! Jag märker att beroende på ljus och varifrån jag betraktar den så ser jag olika saker..

Förresten. i lördags hämtade vi hem Cliff till vår familj. Supersöt och busig! Precis som en valp ska vara. 🙂 Det är vår LilleB:s son. Längtar redan tills han är rumsren och sover hela natten….. #småbarnsföräldrar 😉

LilleB tycker att han är lite jobbig ibland… samtidigt som de busar fint tillsammans.

Kram Christine

2 thoughts on “Kliv in i min tavla. Snart är den klar..

  1. Jag älskar den Christine!
    Kan inte vara lätt att skapa på beställning… men du kan. Så glad är beställaren för det ???

    1. Så underbart att du gillar den!! Jag tycker om att betrakta den från olika håll. Snart dags för leverans. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *