Hur lever man ett rikt och kreativt liv?

Fler och fler människor ställer sig frågorna: “Vem är jag egentligen?” och “Vart är jag på väg?” Det är en superbra början. Det är så stora frågor och kräver en hel del inre arbete för att hitta svaren. Bli inte rädd. Låt svaren komma till dig. Många ger upp här för att man tycker att det kommer att ta för lång tid att hitta alla nycklar som öppnar alla dörrar. Jag lovar att det är värt resan.

Vi växer upp och samlar på oss värderingar som inte alltid är våra egna. De bara implementeras i oss. Vi ifrågasätter inte för vi tror att de som är vuxna har alla svaren. Vi får höra vad vi bör göra och vara, förväntningar från alla håll och kanter och vi tappar bort vår sanna essens. Vårt själsuppdrag. Det som vi är satta på denna jord att föra vidare. Det som kommer till oss med enkelhet.

Det är vi själva som sitter på alla svaren. Lita på dig själv. Varje människa har en äkta inre kärna som den kreativa kraften kommer ifrån. Vi har den allihop. Även du. Kanske har du fått en kommentar som fått dig att tappa tron på dig själv. Kanske du fick denna kommentar så tidigt i livet att du inte ens kommer ihåg det. Många barns idéer och kreativitet blir förringad för att de “bara” är barn. Jag minns själv att mina kreativa upptåg inte fick den respons som jag ville ha. Sakta slocknade jag..

Vem vill leva hela sitt liv med att bara uppföra sig så som andra anser att man ska leva. Hur tråkigt låter inte det? Jag är så tacksam över att jag fick den insikten och att jag slutade att göra så som andra ville att jag skulle göra. Livet med mycket roligare! Mer skratt! Mer känslor! Mer kreativitet! Det enda jag önskar är att jag fått den tidigare…

Så som en trädgårdsmästare sköter den jord som plantorna ska växa och frodas i så ska vi också vårda vårt innersta för att bli den kreativa och kraftfulla människa som står stadigt på jorden. Även när det skakar och känns svajigt, stå kvar. Det är värt det.

Så för att runda av så behöver du ge näring till ditt innersta för att leva ett rikt och kreativt liv. Du behöver känna att du är värd all framgång som kommer din väg.

Kanske du tänker; Men hur kan jag ge näring till mitt innersta? Jag vet inte var jag ska börja…

Du är inte ensam! Långt ifrån…. Många känner som dig. Jag vill att fler kliver in i sin kreativa kraft! Jag funderar för fullt över vad jag kan göra för att stötta dig i den resan. Jag kan såklart erbjuda kreativa samtal. De är kraftfulla! Jag längtar tillbaka till perioden när jag coachade kvinnor att kliva in i sin kraft. Jag kan också börja gruppcoacha. Det bor en kraft i att vara ärlig och autentisk i en grupp och känna att man inte är ensam med sina tankar.

Jag har inte tänkt klart men dela gärna med dig om detta låter intressant och vilket forum som skulle passa dig. Vi är alla unika och växer på vårt eget sätt.

Tack för att du läste hela inlägget. Det betyder mycket för mig. <3 Dela gärna det om du tror att fler kan inspireras av det.

Kram Christine

3 thoughts on “Hur lever man ett rikt och kreativt liv?

  1. Hög igenkänningsfaktor! Gruppcoachning kan absolut vara något som lockar mig och andra. Olika former av samarbeten är framtiden tror jag och det är en av vägarna för oss kvinnor att själva skapa mer inflytande i samhället – vilket i sin tur är en del av räddningen för planeten. Mänskligheten behöver hitta balansen på många plan?.
    Allt gott!
    Hälsningar Kerstin ⭐️??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *