Ju mer expansiva dina tankar är, desto mer expansiv verklighet skapar du.

Din kreativitet och din förmåga att föreställa dig dina drömmar är två viktiga nycklar till att skapa det livet som du vill leva. När du tar hjälp av din kreativitet och föreställningsförmåga så kan du utvidga din tanke om vad som är möjligt för dig att uppnå. På det sättet skapar du ett bättre liv för dig själv.

Känner du att du inte är kreativ så låt mig säga att alla har kreativiteten inom sig. Tyvärr är det så många som stänger ner den och många tror att den ska se ut på ett visst sätt. Alla människor upplever plötsliga insikter, nya visioner om hur något kan skapas och har stunder av inspiration. Börja med att intala dig om du ÄR en kreativ person. Du kan generera nya idéer som tar dig till högre nivåer i ditt liv.

Stanna upp för en stund och fundera över något som du vill förbättra. Var sen kreativ och föreställ dig att något händer som är ännu bättre än du föreställt dig från början. Det är dags att sluta acceptera att ditt nuvarande liv är det bästa du någonsin kommer att få. Tro inte på alla andra som säger att något du drömmer om är omöjligt. De som säger åt dig att vara realistisk lever sitt liv utifrån rädsla. Ofta har de själva blivit besvikna i sitt eget liv och misslyckats (enligt de själva) och är därför rädda för att bli besvikna igen. De trosföreställningarna är skapade för att skydda oss och det gör de också tills vi har mod att förändra. Se bara Mahatma Gandhi som sa att han kunde uppnå självständighet på ett fredligt sätt; var det någon som trodde på honom? Han var inte realistisk men han visste att det skulle gå att genomföra.

Kram Christine

Kliv gärna in i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *