Är det dags att släppa loss ditt inre barn?

Att leka och ha roligt bidrar till att lägga märke till det goda i livet. När vi är glada ökar vår positiva vibration och drar till sig mer av det. Att släppa loss sitt inre barn och låta det leka av sig, ger många positiva effekter.

Vad skulle skillnaden bli i ditt liv när du tar dig tid att leka och utforska världen med ett barns ögon? Alltför ofta blir vi uppslukade av vårt “vuxenansvar” att vi glömmer bort att lägga tid för kreativitet. Forskning visar att lek är en viktig del av livet för alla, inte bara barnen.

Så, vad sägs om att slappna av lite och göra plats för lite lek och kreativitet?

Under en tid nu så har kursen “Väck ditt unika uttryck till liv” pockat på min uppmärksamhet. Jag bestämde mig för att dra igång den i augusti men ingen var intresserad. Så, då var det inte meningen just då…. Jag kunde ha valt att känna mig misslyckad och att ingen tycker att kursen är bra men det gör jag inte. Jag vet att var sak har sin tid och plats (och jag vet att den ÄR bra :)).

Vad gör du regelbundet bara för att det är kul?

Hur kan du frigöra tid för mera kreativitet?

Vi är menade att vara lyckliga. Är du missnöjd med något område i ditt hjälp så vänd blicken inåt och ta reda på orsaken. När du vet så kan du göra nåt åt det.

Väck ditt unika

VÄCK DITT UNIKA UTTRYCK TILL LIV

Du har möjlighet att vara med och tänka nya tankar, utforska vem du egentligen är och ta reda på vilka gamla tankar som håller dig tillbaka. Så spännande och jag längtar!

35 dagar av kreativa upptåg från mig!

Låter det intressant så kommentera med din favoritfärg (i bloggen) och jag skickar mer info till dig.

Den 16 oktober kör vi igång! Varför just den dagen? Jo, då är det nymåne i vågens tecken. Ny energi framåt för att skapa ditt kreativa drömliv.

Sagt av två kursdeltagare från “Väck liv i ditt unika uttryck”

Du får mej alltid att tänka efter lite djupare,,,

Å jag är glad över att vara här ! ?? Det låter lovande att du känner in på resans gång vilken innehåll kursen får – känslans intelligens är magisk ! Tack för all energi du förmedlar ! ??

Tack Christine för att mitt kreativa liv har vaknat och nu vill jag skapa mitt liv i flow och passion! ???????✍️?

Tack så mycket Christine Lehtinen för dessa 5 veckor! ?
Nu är jag så peppad och förväntansfull inför allt som jag vill göra i framtiden.
Du har lärt mig att inte skjuta upp saker utan att har långsiktiga mål som att placera målen ett år i framtiden och att prioritera det viktigaste målet och ta ett litet steg varje dag för att nå målet eller sin dröm.
Tack Christine för att mitt kreativa liv har vaknat och nu vill jag skapa mitt liv i flow och passion! ???????✍️???✨?

Kram Christine

2 thoughts on “Är det dags att släppa loss ditt inre barn?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *