Varför ser inte mitt liv ut som jag vill att det ska?

I morse när jag satte mig i bilen för att köra till jobbet så fylldes jag av en känsla att jag redan nu längtade till fredag och en ny helg. Inte för att jag inte tycker om mitt jobb för jag trivs superbra! Det är inte det men jag vill känna mig fri att göra vad jag vill, när jag vill. Jag kan ibland känna mig lite innestängd. Jag tycker inte om att ha en tid att passa. Har aldrig varit en morgonmänniska…. Kanske som liten men inte längre.

Igår påbörjade jag en ny tavla som en härlig kvinna på jobbet beställt och jag vill bara fortsätta måla. Känner mig så kreativ och vill inte kompromissa med en massa annat… Jag tror att du förstår precis vad jag menar.

Första sessionen med denna skapelse är gjord och många fler väntar. Jag älskar att sätta på hög musik och måla. Då känner jag mig fri och levande. Det är ju så jag vill känna mig.. Av någon konstig anledning (läs: Vi attraherar det vi behöver just nu) så läste jag ett gammalt blogginlägg som jag skrev för tre år sen som handlar om kraftfulla frågor att ställa sig och reflektera kring.

Ibland när jag läser det jag tidigare skrivit så kan jag ibland tänka “Har jag skrivit det där?” och att jag vill göra en bok av min blogg. Jag tycker ju själv om att läsa det jag skrivit. De får mig att tänka till lite extra på olika saker som jag lätt glömmer bort sådär i vardagen.. Kanske fler kan känna samma inspiration. Det kan faktiskt bli så att jag svarar personligen på de frågorna i bloggen. Vad tycker du om det? Skulle du vilja veta hur jag reflekterar?

Vill du också läsa de frågorna och reflektera över dem så kan du läsa inlägget här.

Kram Christine

Kliv gärna in i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *