Häng med på “Väck ditt unika uttryck till liv” helt gratis!

Det började med en önskan om att tillföra mer lek och kreativitet i mitt eget liv. Jag tänkte och tänkte länge på vad min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv” skulle kosta. Jag kom inte fram till något.

När jag idag satte mig ner och mediterade (som jag gör för sällan nu för tiden) så kom svaret till mig. Jag ska dela med mig av alla övningar, reflekterande frågor och videos i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Jag kommer själv att dela med mig av mina tankar och reflektioner under kursens gång. Kanske det kan få någon annan att inte känna sig ensam med sina tankar..

Vill du göra denna resan tillsammans med mig så rekommenderar jag dig att gå med i min FB-grupp. På fredag drar jag igång för då är det nymåne och ett ypperligt tillfälle att föra in ny energi och skapa rörelse framåt.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *