Fokuserar du på det du inte vill ha?

Det du tänker på kommer att komma till dig oavsett om du vill ha det eller inte. Våra tankar är otroligt kraftfulla och det är så viktigt att bli medveten om dem och se till att de gör oss gott istället för att skapa negativitet.

De där negativa tankarna som maler i huvudet behöver bli färre och göra plats för fler positiva och stärkande. Håller du med mig?

Så, låt oss sluta fokusera på det vi inte vill ha. Det leder bara till att vi stannar kvar i oro för det som komma skall. Varje tanke du har, skickar ut en vibration och till svar kommer något som vibrerar i samma frekvens. Din uppmärksamhet behöver riktas mot det du vill ha mer av, inte det du saknar.

Så, vad vill du ha mer av? Skriv ner så mycket du bara kommer på.

Vi är så vana att tänka på saker som vi inte mår bra av. Så många negativa tankar och mönster vi bär med oss om oss själva. Någonstans i livet klamrade de sig fast i oss. När vi är små finns bara nyfikenhet på livet. Kommer du ihåg? Blunda och ta dig tillbaka till den där barnsliga nyfikenheten.

Universum förstår inte ordet inte (precis som barn inte heller gör :)). Dvs vill du träffa din drömpartner ska du inte tänka att du inte vill vara ensam längre. Vill du ha rikedom ska du inte tänka på brist på pengar. Det blir kortslutning i ditt huvud och i universum. Ju mer du tänker samma tanke desto kraftfullare växer den sig. Därför vill du ändra fokus på dina tankar.

Sätt dig eller lägg dig bekvämt. Ta några djupa andetag. Notera din andning. Hur är den? Kan du ta djupa andetag? Hur känns dina axlar? Är du avslappnad eller stel? Vilken sinnesstämning har du just nu? Inte den du hade igår eller för en vecka sedan. Nu. Här och nu. Andas och låt tankarna sväva fritt. Låt dem inte stanna kvar. Var tacksam för att de kom och släpp sedan de vidare i universum.

Ha en fortsatt magisk kväll!

Kram Christine

3 thoughts on “Fokuserar du på det du inte vill ha?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *