När du känner dig vilse så behöver du rikta energin.

Ibland känner man sig överfull av energi och ändå händer ingenting. Man vill göra något men man kommer ingenstans. Man är här och där och håller på. Det man behöver göra då är att rikta energin. Sakta ner, ta några djupa andetag och slappna av.

När du känner dig lugn och en stillhet infinner sig så kan du börja reflektera över vad du alltid drömt om och velat ha ända sen du var liten. Gå in i ett drömstadie och ställ dig frågan “Vad längtar jag efter här och nu?” Inte om tio år utan här och nu.

När man befinner sig i ett drömstadie så finns det inte plats för någon kritiker som stör med sina begränsningar och pekpinnar. Nej, här är allt möjligt! Var yvig i dina tankar och låt tankarna sväva fritt.

När du kommit på vad det är, då kan du börja att planera för vad du behöver göra för att göra drömmen till verklighet. För om man inte agerar så kommer ingenting att hända. Man är då tillbaka på ruta ett. Varje litet steg räknas som en rörelse framåt. Varje steg.

Kram Christine

Gillar du det jag skriver så får du gärna sprida mitt budskap. Det skulle göra mig så glad!

Imorgon börjar “Väck ditt unika uttryck till liv” i min FB-grupp och det är HELT GRATIS. 35 dagar med övningar, videos och reflektioner. Gå med i gruppen HÄR!! Vi är snart över 1000 kreativa och härliga medlemmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *