Dröm stort. Dröm litet. Men älskade du, dröm!

Jag blir allt lite ledsen när jag hör de som inte vet vad de drömmer om eller vad de längtar efter. De har ingen riktning. Var börjar man liksom?

Det är helt ok att inte veta men du saknar inte drömmar eller mål. Du behöver blåsa liv i tanken på dem. Har man tryckt undan dem länge så behöver man tillåta dem upp i ljuset. Utan värdering. Bara låta dem få växa och expandera.

Dröm stort. Dröm litet. Men älskade du, dröm!

Dina drömmar är dina. De har byggts upp under hela ditt liv. Dag för dag. Bit för bit.

Unika för dig. Ditt unika uttryck.

De vill sprängas ut ur ditt hjärta! Explodera! Inte längre spelas upp i ditt huvud om och om igen.

Dina drömmar vet att du har allt inom dig för att nå dem. Vägen dit bestämmer du.

Du har kontroll över när du tar första steget. Du känner det.

Var inte rädd för att vara nybörjare. Varje steg räknas.

Men var börjar man om man inte vet vad man drömmer om?

Jag vill börja med att säga att det är helt ok att vara nöjd med sitt liv. Samtidigt är det så viktigt att sväva iväg i sina drömmar. Tänk tillbaka på när du var liten. Vad tyckte du var roligt då? Det var en tid när man gjorde saker för att de kändes kul och inte nödvändiga. Lek och lust!

Vad drömmer du om?

Vill du utforska vidare?

Jag drömmer om att göra en bok av min blogg. Jag vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut. Jag vet också att det är ett sätt att inte agera för jag vill att den ska bli perfekt. Men om jag släpper taget om perfektionen och bara gör så kan jag ge inspiration till fler kvinnor och män att göra detsamma. Det behöver inte vara perfekt. Att agera och faktiskt göra något som tar en närmre drömmen är viktigare. Håller du inte med?

Så, nu har jag bestämt mig för att imorgon ska jag bestämma mig för vad boken ska heta. Det är ett stort steg för mig….

Kram Christine

Vill du ha lite lekfullhet i ditt liv? Jag delar min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv” i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv“. Häng med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *