Dagens budskap 201128

Att vara hund/valpägare ger inte så mycket utrymme för ensamhet (de följer mig vart jag än går… :)) så när min man tog ut dem på en promenad så passade jag på. Jag satte mig ner. La en sten på vardera ben. Blundade. Tog tre djupa andetag. Vände blicken inåt. Möttes genast av budskap. En massa hejarop. Kände att både mormor och morfar var med mig.

DAGENS BUDSKAP 201128

Du är fantastisk! Du är magisk! Du kan det här! Du vet vad du ska göra!

Slutför det du har påbörjat i tanken. Det kommer att bli en succé. Det vet du! Även om du inte redan nu vet exakt vad det är så kommer det att bli glasklart för dig. Fortsätt framåt och ta alla de steg som tar dig ditåt.

Sluta spela liten och nybörjare. Du kan det här och du vet precis vad du behöver göra. Det kan kännas läskigt. Gör det ändå. Inta din scen. Ta plats. Du har alltid längtat efter det och nu står det här framför dig redo att manifesteras. Du är redo. Du är så jäkla redo! Du skulle bara veta!

När du känner dig tveksam och rädd, ta tre djupa andetag och blås ut den oron. Lyft upp dina armar i luften och andas in kraften.

Personer, platser och annat smått och gott kommer att uppenbara sig för dig precis i rätt tid. Inte alltid på det sättet som du tänkt… men bara luta dig tillbaka och ha tillit till att allting kommer att bli magiskt.

Du är värd att få allt som du önskar dig. Läs om det där igen.

Du är värd att få allt som du önskar dig.

Universum har inga gränser. Det enda du behöver fundera över är om dina önskningar kommer från dig eller vad du förväntas drömma om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *