Känslan av att ha ovillkorlig kärlek till dig själv. Magiskt!

Om en vecka drar “23 dagar av tacksamhet med en twist” igång och denna gången twistar jag till det liiite till. Den brukar kosta 123 kronor och det beror på att när man betalar så ger man ett värde till sig själv. Denna gången är det valfritt (swish 0704-968914). Det finns faktiskt de som inte kan avvara pengar i dessa tider.

Vad skulle skillnaden bli i ditt liv om kärleken till dig själv skulle vara lika självklar som den är till alla andra? Inte när du har gått ner 5 kilo, fått din befordran eller när du inte längre känner bitterhet. Du är värd att älskas här och nu. Här och nu. Precis så som du är idag.

Även om du inte tidigare i ditt liv upplevt känslan av att vara ovillkorligt älskad så gör det ingenting. Du kan börja nu. Du kan ge den fina gåvan till dig själv.

Känn den där härligt varma känslan i hela din kropp att oavsett vad du gör eller säger så är du älskad, från topp till tå, enbart genom att finnas till…

Varför är kärleken till alla andra villkorslös medan kärleken till dig själv är fylld av villkor?– När jag har fått drömjobbet, då är jag värdig att älskas.– När jag har varit alla andra till lags, då finns det tid för mig.– När jag inte längre känner ilska och bitterhet, då är jag värd kärlek.

Häng med!! Varje dag sätter jag intentionen för dagen. Varje kväll delar vi våra tacksamheter om oss själva. Fokusera på dig själv för en gång skull!

<3 Detta är du värd <3

<3 Gå med här <3

<3 Stor kram från mig <3

2 thoughts on “Känslan av att ha ovillkorlig kärlek till dig själv. Magiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *