Du skapar din verklighet med dina tankar

Hur talar du till dig själv inombords när du har gjort något bra? Säger rösten att du kunde gjort bättre…

Hur talar du till dig själv inombords när du har gjort ett misstag? Möts du av dömande och nedvärderande tankar….

Hur talar du till dig själv när du får en komplimang? Tror du att de ljuger för dig…

Kvaliteten på dina tankar skapar möjligheter för dig att uppleva livet på olika sätt. Dina tankar är levande energi som har otroligt starka krafter att ta dig antingen åt det ena hållet eller det andra. Du väljer.

Du drar åt dig olika saker baserat på vad din kropp vibrerar. Vad vill du attrahera in i ditt liv? Blunda, stanna upp. Lyssna på svaret.

Den 9 december börjar min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en twist” som handlar om att bli medveten om sina tankar, förändra och känna mer kärlek till sig själv.

Känns detta rätt för dig så ansöker om att gå med i den härliga gruppen här. Vi är redan över 50 härliga kvinnor som ska inspirera och peppa varandra under dessa dagar. Jag längtar!! Vilket underbart avslut på detta konstiga år.

Kram Christine

4 thoughts on “Du skapar din verklighet med dina tankar

  1. Jag känner…. Så tråkigt att det är så många som behöver hjälp med att förstå sitt eget värde här i livet och leva sitt liv för sig. Och, så fantastiskt bra att det finns såna som du, som hjälper till, pushar på och driver i rätt riktning. Heja dig!

    1. Jag håller med dig! Så tråkigt att det är så…. och så bra att vi kan hjälpa varandra att hitta vårt unika uttryck ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *