Ett kärleksfullt sätt att avsluta detta märkliga 2020

Vem trodde att 2020 skulle bli såhär? Jag är säker på att saker och ting inte längre kommer att bli som det var även när pandemin är över. Mycket har förändrats. En del är bra och andra mindre bra. Vi har hittat kreativa sätt att lösa saker och ting.

Låt oss göra världen till en vacker plats att leva på.

För att göra det behöver kärleken till oss själva bli stark.

Tänk när alla människor älskar sig själv villkorslöst, då finns inget behov av att trycka ner någon annan eller förlöjliga någons kreativa idéer. Jag längtar tills vi är där. Det är mitt själsuppdrag. Det är därför jag delar med mig av mitt budskap på mitt sätt. Jag vet att världen behöver det. Jag vet att även den dagen jag inte finns längre så kommer mitt avtryck att ha stor betydelse för andra människor.

Häng gärna med i min tacksamhetsövning för att avsluta detta konstiga år. Den handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt i 23 dagar. Helt gratis. En underbar grupp där man möts av uppskattning för den man är. Bjud gärna in vänner som du tror skulle behöva detta.

Gå med i gruppen här.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *