Dagens budskap 210110

Jag vaknade upp med en känsla av lugn i kroppen. Allt är precis som det ska även om världen är i kaos. Jag tänker inte låta någon styra mitt liv att göra saker som jag inte vill. Jag är en fri människa. Människor som lever utifrån rädsla är lätta att styra. Jag lever mitt liv utifrån glädje.

DAGENS BUDSKAP

Gör plats för lugn och ro. Stillhet. Din kropp och själ längtar efter lugn.

Det är lättare att se det goda i världen med ett stilla sinne.

Det är lättare att se gåvan i situationer med ett stilla sinne.

Det är lättare att se godhet i svårheter med ett stilla sinne.

När du har lättare för att se helheten kan du också göra de val du behöver.

Jag är lugn och jag är stark. Jag är alert och jag är flexibel. Utmaningar stöttar min utveckling och får mig att växa. Jag är tacksam för de gåvor som kommer min väg.

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till för nya läsare}

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

3 thoughts on “Dagens budskap 210110

  1. Tusen takk❤Det passet så bra for meg,siden jeg er på vei ut av ett ekteskap som har vart i 20 år..Alt jeg håper på er at vi skal finne veien tilbake til hverandre❤

  2. Budskapet gav mig lugn, det är så lätt att sinnet drar iväg av en händelse el en tanke. Jag är så glad att jag ”ser” när mitt sinne drar iväg o att jag då, oftast iallafall, kan vända tankarna. Livet är så mycket lättare att leva med ett stilla sinne. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *