Ugglan kommer med sitt budskap idag.

Dagen började väldigt lugnt. Jocke tog ut vovvarna på promenad och jag låg kvar i sängen. Tystnad. Åh vad jag älskar tystnad. Ibland är det en kreativ explosion och ibland är det bara tystnad. Sen hörde jag att bilen körde iväg.

När Jocke kom tillbaka så hade han nya frallor med sig hem. Så där satt vi två i köket och mös en stund tillsammans. Vi pratade om boken som han lånade av sin farbror igår. Den trollband mig direkt! Snart dags för oss båda att detoxa. Spännande!!

Sen satte jag på lite kaffe och vi läste vars en bok en stund innan vi körde iväg till Halmstad för en liten loppisrunda. Jag såg ugglan direkt och visste att jag ville ha den. Vi såg ugglor överallt… Vi var i tre olika loppisbutiker. Såklart sökte jag upp Solögas budskap som jag alltid gör.

Slaguggla Bestäm själv hur du vill ha det. Min gåva till dig är att känna att du själv styr och råder över din situation.
Håll i alla tyglar själv.


Ur Djurens språk av Solöga

Uggla Gör bruk av din egen visdom, din gåva är att föra din egen visdom och tradition vidare. Här gäller det att föra visdom och tradition vidare genom t ex skrift, tal eller handlande.

Ur Djurens språk av Solöga

När jag satt i bilen på väg hem från denna härliga utflykt med min man så fick jag en tanke om att dela med mig av måndagsboost på min FB-sida och/eller i min FB-grupp. Jag får så mycket inspiration utav att sitta i en bil och titta planlöst ut i naturen.

Jo, den här måndagsboosten kommer att handla om saker vi behöver uppmärksamma för att leva ett lyckligt och harmoniskt liv. Hur kommer det att gå till? Jag tänker att jag delar med mig av en kort video och hoppas på en massa härlig pepp från alla som lyssnar på mig.

Ha en härlig lördagkväll och njut av de små sakerna i livet som ger lite guldkant i vardagen.

Om du inte vill missa detta så gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” och/eller gilla min FB-sida. Vem behöver inte lite pepp och boost i vardagen lixom?

5 thoughts on “Ugglan kommer med sitt budskap idag.

  1. härlig text och inspiration är härligt att få vilket man får ibland en idé bara dyker upp om vad man vill göra eller utforska mera …

    Jag önskar er en fantastik dag i det snöiga delarna av Småland

  2. Så fina inlägg du gör!! Och så spännande med ugglorna… Jag har sett ugglor nästan dagligen i över ett halvår och inte riktigt vetat vad jag ska tro om det, nu kom lite svar 🙂 Tusen tack!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *