Känner du ett behov av lite peptalk? Jag letar coachklienter…

Vi känner oss alla lite låga då och då. Livet är inte alltid på topp. Ibland är det riktigt skit helt enkelt och man vet inte hur man ska ta sig igenom det. Vart ska man vända sig liksom…. Eller så vill man skapa en förändring men vet inte vad nästa steg är. Vi har alla varit där. Jag lovar!

Alltså jag måste {läs vill, vi måste ingenting;)} få dela med mig om vad jag varit med om ikväll. För länge sen så väcktes en tanke om att ha peptalks i min FB-grupp och jag tror att jag gjorde några och sen glömde jag bort det. Det blir så ibland med mina idéer. De följs inte alltid upp…. Men nu väckte jag liv i denna idéen igen och herre jösses vilka fina samtal jag fick ta del av.

Jag tänker inte berätta vad de handlade om för jag gav mitt ord på att det som sägs mellan oss, stannar mellan oss. Tänk vad underbart det är att få säga högt det man tänker inom sig till någon som inte dömer. Någon som inte har en värdering om vad nästa steg är. Utan någon som bara är där.

Jag får ännu ett tecken på att jag ska väcka min coachförmåga till liv. Den pockar hela tiden på min uppmärksamhet och jag vill följa den och se vart den leder mig. Så därför behöver jag klienter att träna på.

Det kan handla om vad som helst. Som coach behöver jag inte veta allt utan jag känner in vilka frågor jag behöver ställa. Det som kommer upp stannar mellan oss. Det vill jag att du ska veta. Superviktigt! Det ska vara en trygg plats att öppna upp sig på. Intresserad? Kommentera i bloggen med din favoritfrukt så berättar jag mer.

15 thoughts on “Känner du ett behov av lite peptalk? Jag letar coachklienter…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *