Vi är så duktiga på att trycka undan det som känns jobbigt.

Idag fick jag mig en rejäl insikt. Skulle till och med kalla det en riktig käftsmäll. Eftersom jag själv är coach {äntligen certifierad dessutom} blir det jättekonstigt att skriva detta men det känns så rätt.

När du vänder dig till en coach så tror du att du vet du vad du är ute efter att uppnå {det kan visa sig vara något helt annat!}. Kanske du har tankar som du vill att någon annan ska bekräfta eller en annan vinkel på en fundering som du går runt och tänker på. Du kanske känner dig lite rädd för att lyfta upp dina känslor i ljuset. Det är supervanligt. Vi är ju så duktiga på att trycka undan det som känns jobbigt.

Har jag rätt när jag säger att du vänder dig till någon som är några steg före dig? Någon som gått genom liknande scenarion? Det är superbra för då kan de stötta dig i din resa och du får ta del av deras erfarenhet och visdom MEN du får samtidigt en massa gamla tankar om hur det ska se ut. Det kan vara ganska hämmande. Eller inte. Du väljer själv. Du behöver först ta reda på vilka dina värderingar är och var de egentligen kommer ifrån. Det gjorde jag i “Självcoachningsprogrammet” och det var så jäkla tungt men jag gjorde det. Så stolt över mig själv! Det kan vara {är ofta} tungt och man ger ofta upp vid det här laget för man orkar inte möta sitt mörker. Gör ändå. Jag lovar att det blir ljusare och så mycket bättre!

Det du behöver göra är att hitta en coach som ställer de där frågorna som du behöver för att komma till insikt med det du behöver. Du har alla svaren inom dig och du vill inte bli en kasperdocka som svarar “rätt” på de coachande frågorna. Det ger dig absolut ingenting.

Den som ger dig de allra bästa råden är du själv. Lita på att du bär på svaren du behöver. Hitta någon som lockar ut alla insikter som tar dig framåt att skapa ditt kreativa drömliv. {PS. Jag väcker liv i min roll som kreativ coach och jag längtar efter att tända livsgnistan till en brasa!}

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *