Dagens budskap 210117

Så pigg jag var när jag vaknade idag. Härligt härligt! Jag låg ändå kvar en bra stund. Det är ofta i de här stunderna som många av mina idéer får sitt genombrott men inte idag. Efter att jag druckit min kopp kaffe så satte jag mig för att meditera. Jag ville få svar på vad min FB-grupp ska ändra namn till {läs mer om detta i det här inlägget från igår}. Men nej, ingenting dök upp. Jag har fått många fina förslag både här i bloggen och i min andra FB-grupp men det rätta namnet har inte visat sig ännu.

Det knackade lite diskret på sovrumsdörren. Ja, jag får stänga in mig om jag vill vara ifred för vovvarna… 🙂 Min man undrade om jag ville följa med på en promenad. Det ville jag. Vilket fint väder och jag fick laddat med ny energi!! När vi kom hem igen satte jag mig på nytt för att få ett budskap.

DAGENS BUDSKAP

Din framtid finns i den väska du bär runt på. Du har alla möjligheter att själv påverka hur den kommer att se ut. Det du behöver göra är att agera. Sitt inte kvar i passagerarsätet och låt någon annan ta dig till en plats som du inte vill resa till.

Du har modet. Du har kunskapen. Du har redan allt vad du behöver. Använd din kreativitet. Tala din sanning.

Det är ditt ansvar att hitta svaren på de frågor du ställer dig. Oavsett om det handlar om utmaningar från ditt förflutna eller framtida utmaningar så spelar det ingen roll. Agera och du kommer att växa dig starkare. Titta på hur du kan använda dig av den kunskapen du har idag för att ta dig an detta.

Jag säger det igen…. Du har modet. Du har kunskapen. Du har redan allt vad du behöver. Använd din kreativitet. Tala din sanning.

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar i bloggen. De gör mig såå glad! {och bloggen blir lättare att hitta till för nya läsare}

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *