Behöver du höja din självkärlek?

Egentligen är den frågan ganska tramsig. Vi behöver alla fylla på förrådet av självkänsla lite då och då. Eller? Även om jag ser på livet med en nyfikenhet och möjlighet att lära mig så är det alltid kul att lära känna mig själv lite bättre.

Min FB-grupp transformeras till något nytt.

Jag vill vara den där mjuka och härliga kramen när den som mest behövs.

Jag vill vara rummet där alla känslor får finnas.

Jag vill stärka dig att stå stadig i din vackra kropp. {ja, den är vacker}

Jag vill dela med mig av stärkande övningar och videos.

Låt mig vara din hejarklack.

Det är dags att transformera min FB-grupp “23 dagar av tacksamhet med en twist – The reunion”. Tanken från början var att samla in de som deltagit i min tacksamhetsövning men den har aldrig fått den energi som den förtjänar. Nu är det dags för det. Äntligen!

Den behöver ett nytt namn och jag vill ha din hjälp! Jag har några förslag men inget känns klockrent…. Har du nåt förslag eller vilket alternativ röstar du för?

Kärleksrevolutionen

Kärleksrevolt

Genuin självkärlek

Min trygga famn

Vår trygga famn

Jag har så många idéer om vad jag vill fylla denna gruppen med men namnet står i vägen. Det behöver förändras… Jag släpper ut min önskan till universum och har tillit till att den rätta energin ska infinna sig.

Reflektioner, övningar, affirmationer….. En trygg plats.

Böcker, jag älskar böcker. Idag hittade jag en på loppis av Byron Katie. Den är full av övningar som jag älskar!! Jag vill dela dem med dig i denna trygga grupp med en twist såklart. Jag inspireras av övningarna och gör på mitt sätt.

Förresten, jag såg en fasan igår och som alltid så läser jag Solögas budskap.

Tag din kunskap på allvar å använd dig av den.
Praktisera din visdom.
Din gåva är att vara medveten om din egen visdom.

Idag när jag och min man körde till Helsingborg så flög en svart kråka framför vår bil två gånger. Djur kommer ofta till mig när jag tar ett nästa steg i min transformation.

Du lär dig hela tiden nya saker och på så sätt öppnas det alltid upp nya möjligheter för dig. Min gåva till dig är att lära dig något nytt.

5 thoughts on “Behöver du höja din självkärlek?

  1. Spännande det låter, varför inte “Christine’s kedjekram”, du delar och alla vi andra delar. En kedja är kraftfull och stark, länkar som fäster i varann blir till en stark kedja.. kram Katarina?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *