Talet nio står för den naturliga ledaren.

Äntligen är mitt företag registrerat! Jag är så glad att jag dansar runt en sväng i köket. Jag har tidigare haft ett företag men min företagsamhet rann ut i sanden och jag la det vilande hos skatteverket. Tydligen så länge att det försvann. Nu förstår jag att det finns en mening med det. Nu är jag tillbaka med full kraft!

2+0+2+1+0+1+2+1=9

Talet nio hör till det starkaste av talen. I Kina betydde 9 himmelsk makt. Det är även månens tal, talet för fulländning och det samlar alla kreativa krafter till en helhet. Wow!! Eftersom talet tre multiplicerat med sig självt blir nio så anses talet även vara lyckobringande. Det sägs ju att katter ha nio liv och de förknippas ofta med häxkraft och magi. Här kommer jag!

Talet nio står för den naturliga ledaren.

Jag lyser upp vägen åt andra i sin andlig utveckling. Jag behöver inte veta hur, jag behöver bara veta att jag gör det. Jag behöver inte veta allt, jag behöver veta att kunskapen kommer till mig när jag behöver den.

Jag behöver tro på mig själv.

Jag glömmer aldrig när jag satt med ett medium och hon frågade mig om jag förstod hur kraftfull jag var. Jag svarade med ett svajande nej. Då frågade hon mig hur gammal jag var och jag svarade. Då sa hon att hon hade förstått mig om jag varit tio år yngre. Hon spände ögonen i mig och sa åt mig att kliva in i min kraft. En gång för alla.

Detta var flera år sen men ibland behöver orden och känslorna landa inom oss. Snälla… det låter ju superfint men….. det är ju inte sanningen. Många rädslor har stått i min väg. Många. Det fina med rädslor är att när vi övervinner en så dyker genast en ny upp. Det är så vi utvecklas. Jag vet ju det.

Det känns som att jag behöver lyssna mer på mig själv och mindre på alla konstiga röster i huvudet som håller mig tillbaka. Jag har känt att allt varit en lek för att jag inte haft ett företag. Kanske är det så, kanske inte. Nu har jag det och nu är det på riktigt.

Om du inte vet det så driver jag en härlig grupp på Facebook som heter “Skapa ditt kreativa drömliv”. Jag fick en härlig spark i baken av en supermysig kvinna som är med i den om att det är dags att steppa upp, ta mer betalt och höja nivån. Jag är så tacksam över den kommentaren och den var säkert mer betydelsefull för mig än vad hon kunde tro.


Jag vet vad jag vill och tror på. Jag skjuter inte längre på det jag ska göra. Jag är viktig. Det är dags att göra de avtryck jag vill göra. På mitt sätt.

Jag börjar med att väcka liv i min FB-kurs “Väck ditt unika uttryck till liv”. Det känns som en bra start. Den handlar om att lära känna sig själv på ett lekfullt sätt och ta reda på sitt syfte på jorden. Ja, vi har alla vårt unika själssyfte. Jag tänker göra detta lite annorlunda denna gången. Jag steppar upp, tar mer betalt och inkluderar gruppcoachning och möjlighet till enskild coachning. Så spännande!

Priset är inte satt ännu. Jag behöver sitta i meditation för att det ska manifesteras. Jag vet att den kommer att starta 1 februari. Är du intresserad så kommentera i bloggen. Jag vet att jag i ett tidigare inlägg skrev om denna kurs och att man skulle kommentera med sin favoritfrukt. Jag kommer att mejla er alla mer information. Lovar!!

One thought on “Talet nio står för den naturliga ledaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *