Dagens budskap 210123

Talet nio är verkligen med mig. Jag steg upp klockan nio idag. Det händer sällan. Jag brukar ligga och dra mig längre än så…. Jag tog nio djupa andetag medan jag hade min tarotkortlek nära mitt hjärta. Jag blandade den nio gånger och drog det nionde kortet. Läs mitt inlägg om hur talet nio kom till mig här.

DAGENS BUDSKAP

All din väntan är över. Alla steg du har tagit har äntligen lett dig till framgång. Det är nu dags att dela din framgång med alla. Sprid ditt budskap. Skapa ringar på vattnet. Bli bekväm med att stå i rampljuset för det är där du kan göra så mycket avtryck.

Du känner det inom dig. Säkert möts du av nya rädslor men nu har du kraften. Äntligen har du klivit in i den. Du har länge försökt att uttrycka den och nu är den även implementerad i din kropp. Vilken härlig känsla!

Kom också ihåg, och jag vet att du vet, men en liten kärleksfull påminnelse. Ta även hand om de som behöver din visdom men inte nått ända fram ännu. Du är betydelsefull för dem och de är betydelsefulla för dig.

2 thoughts on “Dagens budskap 210123

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *