Men jag har affirmerat hur länge som helst och inget händer! Vad gör jag för fel?

Förvänta dig alltid det bästa av livet. Det vårt medvetande fokuserar på blir vår värld. När jag tänker mycket på glädje och skratt så lägger jag också märke till det. Människor i min närhet är gladare och känslan dyker upp överallt. Väljer jag istället att fokusera på ilska så är det den energin jag drar åt mig. Människor upplevs då istället som arga och avundsjuka på varandra. Kanske upplever man att alla andra lyckas utom en själv.

Världen är varken lycklig eller ledsen. Den bara är. Det är upp till oss att skapa vår egen verklighet.

Världen blir ju till för att vi gör den medveten för oss själva. Det går ju inte att leva i en värld som vi inte är medveten om. Tänk vad kraftfulla våra tankar är och att vi själva har möjlighet att ändra på det vi inte längre vill ha. Först behöver man såklart bli medveten om det.

Men jag har affirmerat hur länge som helst och inget händer! Vad gör jag för fel?

När intuitionen och affirmationer inte blir det vi vill så kan det bero på olika saker. Det kan handla om att man fokuserar på det man inte längre vill ha istället för det man vill uppnå. Låt säga att du längtar efter att träffa den rätta men inget händer. Det kan vara så att du fokuserar dina tankar på att säga till dig själv; “Jag vill inte längre vara ensam” “Ingen kommer att älska mig” eller något liknande. Då är det precis det du kommer att få, ensamhet och utan kärlek till dig själv. Det jag rekommenderar i det läget är att verkligen fokusera på att älska dig själv och känna dig värdefull på ett genuint sätt. Då kan jag lova dig att både den rätta och nya härliga människor kommer att dras till dig för att du är underbar att hänga med!

Att inte älska sig själv är också en av anledningarna till att man inte får det man vill ha. Man har ingen kärlek till sig själv. Man har alla de här negativa tankarna i sitt huvud om hur man borde vara, borde känna osv. Den bubblan vill jag spräcka med min webbkurs “Väck ditt unika uttryck till liv”. Det är en kurs som handlar om att lära känna sig själv, bli medveten om sina tankar och att utforska sina drömmar och passion för livet. Den började som en enkel mejl-kurs och utvecklades till en FB-kurs och nu väljer jag en ny twist! Jag tycker om att använda mig av kunskap jag redan har och lägga till ett nytt lager.

Denna gången kommer jag att ha ett grupp-samtal på Skype, Zoom eller google-meet efter varje tema en gång i veckan. Jag vill göra detta för att komma närmre deltagarna, höra deras reflektioner och insikter. De lär av mig och jag lär av dem. Jag ser fram emot ett underbart utbyte av erfarenheter.

Det jag har kommit fram till under meditation är att kursen kommer att kosta 999 kronor. Talet 9 är så otroligt betydelsefullt för mig just nu. Säkert finns det vänner som kommer att säga åt mig att det är alldeles för billigt men jag bryr mig inte. Detta känns rätt och då är det rätt. Jag utforskar fortfarande inom mig om jag ska twista till ännu mera och ha coachning 1till1 också. Det har jag inte ännu bestämt.

Väck ditt unika

En liten slutkläm…. Känner du att “Oh my god, detta är precis vad jag behöver just nu!!!” men inte kan avvara 999 kronor, sträck ut en hand så ska jag utforska en möjlighet för dig ändå.

När kursen börjar?

Jag tänkte först 1 februari men jag har mött motstånd inom mig till det. Den 27 februari {2+7=9} är det fullmåne och rätt tid att påbörja denna kurs. Jag har aldrig någonsin haft lång framförhållning när jag påbörjar något men mina ledord för 2021 är Kreativ Explosion och Struktur.

Vill du hänga med på detta äventyr? Kommentera i bloggen eller skriv till mig på levandefrukost@gmail.com. Jag kommer givetvis att prata mera om detta! Du kan läsa mer om kursen här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *